wellness-hotel

Wellness hotelek és szállodák Magyarországon

Töltődjön családjával az ország legkitűnőbb wellness hoteleinek egyikében, amely garantált élményt kínál. A wellness hotelek az ország legszebb tájain találhatóak

, az általuk nyújtott változatos szolgáltatások hozzájárulnak a testi-lelki harmónia megteremtéséhez ugyanakkor a közösen szerzett élmények hozzájárulhatnak a párkapcsolat és a családi kohézió megerősödéséhez is.

A wellness hotelekben masszázs szolgáltatások, szaunaprogramok kínálnak felfrissülést. Sokaknak a mozgás az életük része. A rendszeres testmozgást, és az ülőmunkát végzők között igen népszerű a szállodák fitnesz részlege is.

A gyógyvizek gyógyhatását már az ókorban is ismerték, a fürdőzés a vérkeringést serkenti és a méreganyagok eltávozását gyorsítja. A wellness hotelek mind beltéri wellnessezésre, mind kültéren való kikapcsolódásra alkalmas feltételeket kínálnak. A hotelekben egyaránt megtalálhatóak a gyógyvizes medencék, és a mai kor elvárásainak megfelelő élményelemekkel gazdagon felszerelt élménymedencék. Az utóbbiak kiválóak a kisebb és nagyobb gyermekkel pihenő családok számára is.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.