aqua-lux wellness hotel cserkeszőlő

Aqua-Lux Wellness Hotel Cserkeszőlő

A Jászság csábító szálláshelye az Aqua-Lux Wellness Hotel

A Jászság egy igen kellemes és felüdítő élményeket garantáló településsel rendelkezik. Szolnok megyében, Cserkeszőlő sokaknak ismerősen cseng, ugyanis híre gyorsan elterjedt, a kiváló termálvizének köszönhetően.

Aqua-lux wellness hotel ajánlatai

A borkultúrájáról is közismert volt hajdanán ez a fiatal település, hiszen 1952.jan.1-ig Tiszakürthöz tartozott, mint egy külső kerület. Mivel a gyógyvize igen közkedvelt, ezért természetesen szállásról is gondoskodtak a helybéliek, hogy a látogatónak legyen hol megszállniuk.

Az Aqua-Lux Wellness Hotel háromcsillagos szálláshely, ami arra helyezi a hangsúlyt, hogy a vendégek minden igényét kielégítsék. Cserkeszőlőn, a Fürdő utcában helyezkedik el. Még az utca neve is arra mutat rá, hogy a vizek szerelmesei, itt a paradicsomba fogják magukat érezni.

Az Aqua-Lux Wellness Hotel épületét meglátva, máris megfogalmazódik mindenkiben, hogy képes biztosítani a tökéletes pihenést.

A barátságos környezet és a kedves személyzet olyan kecsegtetően hat, hogy rabul ejti az embert és nem ereszti, amíg el nem tölt néhány napot benne. A fővárostól sincs messze, ráadásul az M5 autópálya révén, igen hamar megtehető a táv. Temérdek programlehetőség várja a pihenni vágyókat, de a gyógyulni érkezőket is meg kell említeni.

Az Aqua-Lux Wellness Hotel biztosította gyógyvíz alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalma miatt, ami igen magas koncentrációban megtalálható benne, kiváló a mozgásszervi panaszok enyhítésére. A reumában és a női bántalmak miatt szenvedők enyhülést tapasztalhatnak.

Több medence garantálja a fürdőzést, szám szerint 9, aminek kötelező tartozéka a csúszda is, a kicsik legnagyobb örömére. Az áldásos víz jótékony hatásait télen is igénybe lehet venni, nemcsak a meleg hónapokban.

A tenisz, minigolf vagy a bowling szintén az önfeledt szórakozást hivatottak biztosítani. Számos csomagot állított össze az Aqua-Lux Wellness Hotel, így mindenki kedvére válogathat, amennyiben ezen a varázslatos helyen szeretné tölteni a szabadságát. A szobák világosak, kényelmesek és tiszták, vagyis tökéletes a feltöltő pihenésre.

Fotó: aqua-lux.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.