Csepeli Strandfürdő

A festői környezetben lévő Csepeli Strandfürdőben egész nyáron élvezhető a termálmedence, a gyermekmedence, a strandmedence és az élménymedence. Télen egy 50 méteres fedett úszómedence áll a vendégek rendelkezésére.

csepeli strandfürdő

A Csepeli Strandfürdő, a Soroksári Duna-ág partján, mintegy héthektárnyi zöldterületen helyezkedik el. Befogadóképessége a vízfelület alapján mintegy 4000 fő, de a parkosított terület jóval több vendég kényelmes pihenését is lehetővé teszi.

Az 1930-as években már működött a soroksári Duna-parton a dunai strand. Később a Duna vízminőségének romlásával párhuzamosan mélyfúrásokat végeztek, ennek nyomán értékes összetételű ásványvíz tört fel. Erre alapozva 1961-re felépült a strandfürdő, amely a strand-, gyerek, és úszómedencék mellett termálmedencével és szaunával is rendelkezik, így a festői környezetben lévő strand számos vendéget, köztük az idősebb korosztályt, azóta is vonzza.

Hangulatos, parkosított környezetben egész nyáron élvezhető a 36-38 ˚C vízhőmérsékletű termálmedence, a 30-32 ˚C gyermekmedence, az ötven méteres 27 ˚C vízhőmérsékletű úszómedence vagy az élménymedence gyógyító és pihentető vagy éppen felfrissítő vize.

A strand egész évben nyitva tart. A Csepeli Strandfürdőben 2013 novembere óta télen is lehet fürdőzni. Az 50 méteres úszómedencét lefedik, de a melegedni vágyók a külső termálvizes medencét is használhatják. A szaunázás szerelmeseinek sem kell lemondaniuk az egészséges életmód gyakorlásáról, a télen-nyáron üzemelő, külön álló szauna-faházban különböző illataromákkal pihenhetnek és relaxálhatnak minden nap. Saját hideg vizes merülő medence teszi még élvezhetőbbé a szaunázás amúgy is felemelő érzését. A téli üzem alatt a medence mellé telepített, fűtött öltöző-konténerekben lehet átöltözni.

A fedett úszómedence délutánonként vízilabda edzések helyszíne.

csepeli termálfürdő

Nyitva tartás

Minden nap: 06.00 – 18.00
Szauna: 06.00 – 17.30

csepeli fürdő úszómedence

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Csepeli lakcímkártyával rendelkező nyugdíjasok számára a fürdőhasználat ingyenes január 1-április 30. és október 1-december 31. között minden nap 13:00-16:00 óra között. Május 1. és szeptember 30. között minden hétfőn, kedden és szerdán nyitva tartási időben. Az ingyenesség kizárólag a fürdő alapszolgáltatásaira vonatkozik: medencék, öltözők használata (kulcs letéti díj ellenében).

csepeli élményfürdő

Kapcsolat

Csepeli Strandfürdő
1213 Budapest, Hollandi út 14.
Telefon: 06 1 277-6576
E-mail: vinkovics.norbert@varosgazda.eu
web: csepelistrandfurdo.hu

csepeli strand