Lenti Termálfürdő

 A Lenti Termálfürdőben szabadtéri és fedett medence (gyógy-, úszó- és gyermekmedencék), valamint egy hidromasszázs élménymedence található. Vízhőmérséklet: medencétől függően 25-27 °C, illetve 36-38 °C. A Lenti Termálfürdő vize nátrium-hidrogén-karbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi, ízületi, gerinc-, hát- és keringési problémák kezelésére ajánlott. A fürdő területén lévő Szent György Energiaparkban olyan gyógyhatású földsugárzások találhatók, amelyek jótékonyan hatnak az emberi szervezetre.

Lenti Termálfürdő

Medencék
A Lenti termálfürdő 5 szabadtéri (gyermek-, úszó-, élmény- és gyógymedencékkel) és egy félig fedett hidro-masszázs élménymedencével valamint 8 ha zöldterülettel várja a pihenni és felüdülni vágyókat.
A fürdő legnagyobb medencéje 1340m2 vízfelületű, melyben vadvízáram, nyakzuhany, masszázspadok és egy 74m hosszú ún. Anakonda csúszda nyújt páratlan élményeket.

A közel 3 500 négyzetméteres fedett fürdőrészben – 5 medence – (úszó-, gyógy-, gyermek- és hidromasszázs medencék), szauna világ – benne finn, aroma és infraszauna -, 630m2 pihenőtér pihenőágyakkal, gyógyászati részleg és szépségfarm is működik.
A fedett úszómedence 28°c, a gyógy- és a hidromasszázs medencék 38°c, a tan- és gyermekmedence pedig 34°c.

Lenti Termálfürdő élményfürdő

A lenti fedett fürdőben külön, önálló részen találhatók a szaunák. Benne két finn, egy aroma valamint egy physiotherm infraszaunával. Belső és szabadtéri pihenőrész is tartozik a szaunákhoz, ahol komfortos pihenőágyakon relaxálhatnak a vendégek.

Szakorvosi ellátás
reumatológia részleges időben

Fizioterápias szolgáltatások
Medencefürdő, Kádfürdő, Iszapkezelések, Víz alatti vízsugármasszás, Elektroterápia, Gyógytorna, Masszázs,

Az intézményben Tb-támogatással igénybe vehető kezelések
Medencefürdő, Iszapkezelések, Gyógymasszázs, Víz alatti vízsugármasszás, Víz alatti gyógytorna, 18 év alattiak csoportok gyógyúsztatása

Lenti gyógyfürdő

Javallatok
Idült kopásos (degeneratív) csont- és izületi megbetegedések inaktív stádiumai, Idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések inaktív stádiumai, Baleseti utókezelés, Csont- és ízületi műtétek utáni utókezelés, Idült derékfájás, Osteoporozis, mozgásszervi megbetegedések

Ellenjavallatok:
Nem ajánlott Önnek nálunk fürdeni, ha szívritmus zavara van vagyszívinfarktusa volt a közelmúltban (3 hónap), illetve ha Ön a magas vérnyomás, sclerosis multiplex, előrehaladott máj- és vesemegbetegedés valamelyikében szenved. Szintén nem ajánlott a lázas illetve a fertőző betegeknek a lenti fürdőzés.

| Elsősegélynyújtó szolgálat | Mozgássérültek számára akadálymentes közlekedés biztosított |

Nevezetességek
Erdei kisvasút, Budafai arborétum, Őrségi fazekasság, 80 km hosszú kerékpártúraút

Lenti Termálfürdő gyógyfürdő

Nyitvatartás

Az aktuális nyitvatartási renddel kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Lenti Termálfürdő gyermekmedence

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Lenti Termálfürdő uszoda

Kapcsolat

8960 Lenti, Táncsics Mihály u. 2/A
Telefon: 06-92/351-320 | Fax: 06-92/351-770
E-mail: furdo@lenti.hu / marketing@lentifurdo.hu

web: www.lentifurdo.hu

Fotók: Facebook: https://www.facebook.com/lentifurdo/