Duna Wellness Hotel Baja

Duna Wellness Hotel Baja

A Duna Wellness Hotel Baja legrégebbi szállodája

A bizonyítékok azt mutatják, hogy Baja már az őskorban is lakott település volt. napjainkban leginkább egy kis kincses dobozhoz lehetne hasonlítani, annyira csodálatos hangulatot áraszt ez a település. Szinte már kötelező eltölteni itt pár napot.

Duna Wellness Hotel Baja a település szívében várja

Ha valaki ezt meg is fogadja, annak ajánlott a település legrégebbi szálláshelyén szobát foglalnia. A Duna Wellness Hotel Baja legrégebbi szállodája, ami a település szívében helyezkedik el, a Gemenci erdő szomszédságában.

A panoráma magával ragadó, amikor kinézünk a Sugovicára, a Petőfi térre vagy a Szentháromság térre, aminek a jellegzetessége, hogy olyan gránitkockákkal van kirakva, ami Európában egyedülálló és csodás mediterrán hangulatot áraszt.

Az épület teljes felújításon esett át, kívül és belül egyaránt. Jelen pillanatban 23 exkluzív 4 csillagos szoba várja az igényes elvárásokkal érkező vendégeket, ahol a magas fokú kényelem adott és modern elegancia jellemzi.

A Duna Wellness Hotel Baja 3 csillagos szobák is várják a kedves vendégeket, szám szerint 18, amelyek mindegyike a mai kornak megfelelően van berendezve és ellátva. Sőt, a nászutasokra is gondoltak, akiket a „Panoráma szoba” vendégei lehetnek, a kényeztetésükre pedig még egy kétszemélyes kádat és infraszaunát is elhelyeztek.

Temérdek szolgáltatás teszi teljessé az itt töltött időt, hiszen nemcsak étteremmel és kávézóval rendelkezik, de wellness részleggel is. Az élménymedence, a jakuzzi, a finn és az infraszauna, a gőzkabin és a fitneszterem is mind arra szolgál, hogy az itt töltött idő minőségi, pihentető, luxusérzést adó legyen.

Duna Wellness Hotel Baja étterme a „Pacsirta” nevet arról a filmről kapta, amit 1963-ban, ebben az épületben forgattak, ezzel a címmel.

A halászlé itt alap, de a magyar konyha ízei mind fellelhetőek, mellette pedig a nemzetközi igényeket is ki tudják elégíteni.

Mivel pihenni nemcsak fiatal vagy idős párok szoktak, ezért a Duna Wellness Hotel Baja a családosokat is várja, hiszen a legkisebb korosztálynak játszósarkot alakított ki, ráadásul tervben van egy gyermekmedence kialakítása is.

A Duna Wellness Hotel Baja csodás szállodájában tökéletes a pihenés minden korosztálynak.

Fotó: hotelduna.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.