Dunaújvárosi Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ Élményfürdő

Az AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központ Élményfürdőben két szinten kilenc kül- és beltéri medencével, változatos élményelemekkel, csúszdákkal, gyermekpancsolókkal várják a vendégeket.

Dunaújvárosi Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ

Élményfürdő

A Wellness központ két szinten, 1971 m2 vízfelületen 14 db kül- és beltéri medencével, gyermekpancsolóval, 7 csúszdával – melyből 3 a fedett részben található -, exkluzív Római Fürdővel, benne finn- és infraszaunák, gőz- és aromakabinok, jakuzzi, pihenő- és merülő medence kínálatával várja a testi és lelki feltöltődésre vágyókat. Az élményfürdőben a medencék hőfoka 26 – 36 °C hőmérséklet között váltakozik.

A fedett részben nagymedence, barlangmedence, pihenőmedencék és egy bármedence található, melyekben folyamatosan különböző kényeztető- és frissítő masszázselemek közül lehet válogatni. Ugyancsak a beltéri részben három csúszda és egy gyermekpancsoló is csábítja a fiatalabbakat.

A belső nagymedencéből ki lehet úszni a külső medencerészbe, ahol szintén kellemes élmények: sodrófolyosó, pezsgőágyak, további hát- és vízsugármasszázs elemek várják a vendégeket.

A gyermekmedence speciális kialakítása, az itt kialakított vízmélységgel, és a korosztálynak megfelelő élményelemekkel kifejezetten a legkisebbeket, a totyogókat szolgálja.

Dunaújvárosi Aquantis termálfürdő

Római fürdő, wellness

A Római fürdő szaunavilága finn- és infra szaunákkal, gőz- és aromakabinokkal, merülő medencével, jakuzzival és Kneipp taposóval segítik a feltöltődést. A különlegességet kedvelőknek pedig a szaunamesterek változatos és hangulatos szauna ceremóniákkal kedveskednek.

Dunaújvárosi fürdő

Szolgáltatások

Az AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központ wellness szolgáltatásai egy olyan komplex egészségmegőrző program részei, mellyel nemcsak egyszerűen kipihenjük magunkat, hanem megadjuk magunknak mindazt a törődést és kényeztetést, mely ahhoz szükséges, hogy ismét teljes energiával és lendülettel tudjunk koncentrálni a hétköznapok kihívásaira.

Egy egynapos wellness kúra folyamán akár tudatosan megtervezve, akár csak a testünk jelzéseire hagyatkozva egyénre szabottan választhatunk a különböző frissítő, relaxáló, méregtelenítő szolgáltatások közül.

A gyógyászati központ gyógytorna medencéjében a gerincoszlopot, és az ízületeket kímélő mozgás végezhető, az ötállásos súlyfürdőben pedig a szakemberek a gerincoszlop betegségeit kezelik kíméletes és egyben hatásos módszerrel.

A négy hidroterápiás kádban víz alatti vízsugármasszázs alkalmazásával erősítik a legyengült izmokat. A kezelés javítja a vérkeringést, felszabadítja a letapadt szöveteket és nem utolsósorban helyreállítja a bőr állapotát.

A kádakban lehetőség van a szénsavas fürdőre is, mely elsősorban szív- és érbetegek számára javallott, de kiváló relaxációs hatása is ismert

Dunaújvárosi Aquantis élményfürdő

Nyitva tartás

Minden nap: 09:00-19:00

Árak

Aquantis Fürdő legfrissebb belépőjegy áraival kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Dunaújvárosi Aquantis gyógyfürdő

Kapcsolat

AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központ
2400 Dunaújváros, Építők útja 7/A.
e-mail: aquantis@uniszol.hu
web: http://www.aquantis.hu
telefon: 06-25/ 222-070