Gödi Strand és Termálfürdő

A Gödi Strand egész évben nyitva tartó termál medencével, úszómedencével és szezonálisan üzemelő gyermekmedencével rendelkezik. A strand ideális a napozni, és felfrissülni vágyóknak, de az árnyékot kedvelő vendégek is kellemes körülmények között pihenhetnek, és a látogatók kényelmét napozóágyak biztosítják. A strandon hat személyes finn szauna is található, és a fürdő melletti parkolót a látogatók ingyenesen vehetik igénybe.

Göd a Duna bal partján, Budapesttől 24 km-re, északra fekszik. A Duna partja közel 6 km hosszú, ahol összesen három szabadstand található. A Gödi Strand és Termálfürdő nem csak a helyi lakosok, és a környékbeliek körében népszerű, de a jó elhelyezkedése miatt a fővárosból sokan látogatják felfrissülésre és sportolásra. Mindhárom településrészről (Alsógöd, Felsőgöd, és Újtelep) kiépített kerékpárúton közelíthető meg.

gödi strand

A Gödi Strand és Termálfürdő létesítményei

A strand összesen 3 szabadtéri medencével rendelkezik. A medencék körül napos és árnyékos területek egyaránt megtalálhatók, és a nyugalmas körülmények között mindenki megtalálja a számára kedvező elfoglaltságot. A strand területén szauna is működik, amely előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe. Az aktív kikapcsolódást kedvelők számára kosárlabda pálya és futballpálya található.

Medencék

Termál medence

A 25 méteres termálmedence vízhőfoka 34-36 Celsius fok.

Strandmedence

A 25 méteres úszómedence vízhőfoka 26-28 Celsius fok.

Gyerekmedence

Az idényszerűen üzemelő medence két részből áll, az egyik rész 30 cm mély, míg a másik része 50 cm mély, a víz hőfoka 32-34Celsius fok.

Szauna

A strandon 6 személyes finn szauna található, amely zuhanyozóval és pihenő előtérrel van ellátva.

Egyéb létesítmények

A strand területén napozóágyak bérelhetők, ezenkívül büfék, fagylaltozók és strandcikk árusító üzletek találhatók.

Nyitvatartás

Az aktuális nyitvatartási renddel kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

 

gödi termálfürdő

Jegyárak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Egyéb információk

A Göd kártyával rendelkezők, és a gödi lakosok számára különböző kedvezmények érhetők el, a termálfürdő Szép-kártya elfogadóhely. Gyermekjegy 2-14 éves korig váltható. A strandon az éjszakai fürdőzés bizonytalan ideig szünetel. Az öltözőszekrények és a lemezszekrények kulcsaiért 2 000 Ft kauciós összeget kell fizetni. A finn szauna előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe, minimálisan 1 óra időtartamra bérelhető, egyidejűleg legfeljebb 6 fő használhatja.

göd strand

Elérhetőség

Gödi Termálfürdő és Strand

2131 Göd, Összekötő út 10.

Telefonszám: +36 27/532-045, +36 27/ 532- 046

E-mailcím: termalfurdo@goditesz.hu  Web: http://www.goditesz.hu/szolgaltatasok/termalfurdo-strand

Látnivalók a környéken

Gödi Feneketlen-tó Göd I Kincsem Istálló Udvarház Göd I Dunakaland Kalandpark Göd I

Az Alsógödi, a Felsőgödi szabadstrand, valamint a Homoksziget különösen a nyári kánikula idején népszerű úti célja a fővárosból érkezőknek. Közvetlenül a Duna partján az ősfás parkban található a Dunakaland Kalandpark is, ahol különböző nehézségű kötélpályarendszeren próbálhatják ki az ügyességüket a gyerekek és felnőttek egyaránt. A Gödöllői dombság területén haladó terepjárós kalandtúrán, és nyolckerék meghajtású ATV-túrán lehet részt venni.