Tiszacsegei Termálstrand

A 2004-ben korszerűsített, egész évben nyitva tartó strandfürdő 72°C-os, alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvize különösen ajánlott izom- és reumatikus fájdalmak, sömörös betegségek gyógyítására. A négy medencével rendelkező fürdő területén pihenő, masszázs, jakuzzi, szauna, büfé és reumatológiai szakrendelés is szolgálja a vendégek kényelmét. Akár hosszabb időt is eltölthetünk itt, hiszen a fürdő mellett 5 faház és egy kemping is található.

 

 

Tiszacsegei Termálstrand

Az 1295 méter mélységből feltörő hévíz hőfoka 72°C. Összetételét többször vizsgálták a szakértők és gyógyító hatását egyértelműen megállapították. 2000-ben gyógyvízzé nyilvánították. A víz sok oldott szerves anyagot tartalmazó alkálhidrogén-karbonátos gyógyvíz. Különösen ajánlott izom-és reumatikus fájdalmak, sömörös betegségek gyógyítására.  A fürdőzőknek két felnőtt- és egy gyermek meleg vizes, továbbá egy hideg vizes úszómedence áll rendelkezésükre. Ezek a medencék 1600 fő befogadására képesek. A fürdővendégek kényelmét 45 kabin,  büfék szolgálják.

A Holdfény Camping csendes, nyugodt környezetbe várja a vendégeket, közvetlen a Termálstrand mellett. Az árnyékos, zöld övezet kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyók számára.

Tiszacsegei Strandfürdő fedett medence

 

 

Igénybe vehető szolgáltatások:

elektromos csatlakozás, büfé, étterem, főzési lehetőség, gyógyfürdő (szauna,), hideg-meleg vizes mosogató/zuhanyzó, angol WC, kerékpár tárolási lehetőség, kutya-macska bevihető, saját parkoló.

Tiszacsegei Termál- és strandfürdő

 

Nyitvatartás

Az aktuális nyitvatartási renddel kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Tiszacsegei Termálfürdő

 

 

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadó hely

Tiszacsegei gyógyfürdő

 

 

Kapcsolat

Tiszacsege Termálstrand és Holdfény Camping

4066 Tiszacsege, Fürdő u. 6.

Tel.: +36/52-588050, 30/625-2092

e-mail : gyogyfurdo@tiszacsege.hu

www.tiszacsege.hu

Tiszacsegei Strand gyermekmedence