nyíradonyi látogatóközpont és wellness hotel

Új wellness hotel és látogatóközpont Nyíradonyban

A hajdú-bihari Nyíradonyban átadták a háromcsillagos nyíradonyi wellness hotelt is magában foglaló Erdei Harmónia látogatóközpontot, amelyet a helyi Gúth-Keled Egyesület több mint 800 millió forint, pályázaton elnyert európai uniós és hazai állami forrásból valósított meg.

A beruházás 2017-ben kezdődött, de a Covid és az építőanyagok árának emelkedése miatt kivitelezőt kellett váltani, és ezért húzódott el a beruházás. A háromszintes épületben Magyarország legnagyobb összefüggő erdőjének, a Guthi-erdőnek az élővilágát, az itt élők hagyományait, szokásait mutatják be, további kisebb szemináriumok és nagyobb konferenciák szervezésére is lehetőség nyílik.

Az új nyíradonyi Erdei Harmónia látogatóközpontban egyebek mellett a gúthi erdő vadvilágát bemutató kiállítás, 300 fős rendezvényterem, a térség természeti kincseit bemutató interaktív szoba, mozi és játszószoba is helyet kapott.

szabolcsihir.hu

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.