Lipóti Termál és Élményfürdő

A Szigetköz szívében megbújó, nyugodt, csodálatos természeti környezetben található Lipóti Termál -és Élményfürdő kettő gyógyvizes medencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, masszázselemekkel teli élménymedencével, egy 1200 m2-es strandmedencével, (melyhez hullámmedence, vízi vidám park, óriás csúszdák kapcsolódnak ) és egy külön kis szigeten elhelyezett vízimalom – finn szaunával várja a fürdőzni vágyókat.

Gyógyjavallat

A 2004-ben gyógyvízzé minősített víz alacsony keménységű, nátrium hidrogén-karbonátos, fluoridos hévíz. Kopásos izületi és gerincbetegségek, krónikus gyulladásos izületi betegségek, reumatikus panaszok és balesetek mozgásszervi szövődményeinek kezelésére kiválóan alkalmazható.

Vízösszetétel

lipóti fürdő vízösszetétel
lipotfurdo.hu

Medencék

A fürdőben 7 db medence, 7 db csúszda és 2 db szauna található. A két gyermekmedencének a vízhőfoka 30-32 C, a télen is nyitva tartó 2 db termálmedence 36-38 C, az úszómedence víze 26-27 fokos, az élménymedence 31-33 vízhőmérséklete 31-33 fokos, ezen kívül egy strandmedence segíti a kikapcsolódást a fürdő területén.

lipóti fürdő élménymedence
Élménymedence – lipotfurdo.hu

Malom szauna

A pihenés és relaxálás ideális módja a finn szaunánkban eltöltött idő amely egészségünk megóvásában is komoly szerepet játszik. A malom- szaunából való távozás után a dézsából nyakunkba zúduló vízzel hűsíthetjük magunkat vagy hideg vizes zuhanyt vehetünk.

A szaunákat csak törölköző és fürdőruha használatával lehet igénybe venni.
A szaunában a férfiak és a nők által használható részek nem különülnek el.
A szaunavilágot 14 éves kor alatti gyermek nem használhatja.
A belépőjegy tartalmazza a szauna használatot is!

Lipóti fürdő Malom szauna
Malom szauna – lipotfurdo.hu

Masszázs

Bejelentkezés +36 70 306 7008

Kikapcsolódás

A 10 hektár gyönyörű élő füves strand a fürdőzésen kívül számos lehetőséget nyújt a kikapcsolódni vágyóknak. Nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas strand röplabda és foci pálya, ping – pong, tollaslabda, kényeztető masszázsok, játszótér, vízi park valamint hétvégenként változatos programok és bemutatók szórakoztatják a vendégeket.

A horgászok és halrajongók számára igazi paradicsom a környék, hiszen a hazai halfajok majdnem 80 %-a megtalálható a térségben. Lipóton kettő horgásztó is lehetőséget ad a horgászat szerelmeseinek. A vízitúrák kedvelői természetismereti túrákon kenuval, kajakkal vagy motorcsónaktúrán fedezhetik fel a vadregényes dunai ágrendszert. Lehetőség van szervezett túralovaglásra, sétakocsikázásra. A Duna menti nemzetközi kerékpárút része a Szigetközön átvezető szakasz, amely mellett a töltés és a kisforgalmú mellékutak is alkalmasak kerékpározásra.

Hétvégenkén Aqua Zumba és Kid Dance a strandmedencében!

Vendéglátó egységek

Büfé, étterem, pizzéria, grill sarok, vízi bár és kávézó – cukrászda.

lipóti-fürdő-úszómedence
Úszómedence – lipotfurdo.hu

Lipóti Termál Camping

A csodálatos természeti környezetben található kemping 250 beállóhellyel (sátor, lakókocsi és lakóautó részére), 32 teljesen felszerelt 24 m2-es mobilházzal (egy franciaágyas szoba, egy másik szoba két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba, konyha étkező résszel, nappali kihúzható ülőgarnitúrával ahol két kisebb gyermek elfér, klíma, tévé nincs, terasz kerti bútorral ( szék+asztal) várja vendégeit. A mobilház konyha-részéből semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során a vendégnek szüksége lehet: főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, étkészlet és főzőedények. ). Ezenkívül 6 db kétszemélyes 12 m2-es faház (egy franciaágyas szoba, fürdőszoba,konyha rész – főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, étkészlet és főzőedények -terasz kerti bútorral -asztal+szék, klíma, tv nincsen), 14 db 8 m2-es hálókocsi (2 db emeletes ágy, kis szekrény, kis asztal, klíma és tv nincsen) és 5 db vendégszoba ( egy franciaágyas szoba, fürdőszoba, klíma, tévé, ágynemű, törölköző) közös konyhával ( főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, étkészlet és főzőedények ) foglalható.

Nyitvatartás:

Az aktuális nyitvatartási renddel kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

 

Lipóti Termálfürdő csúszda
lipotfurdo.hu

Kapcsolat

9233 Lipót, Fő u. 84.

Telefonszám: 00 36 96 215 723

Email: info@lipotfurdo.hu

web: lipotfurdo.hu