Orfű Aquapark

A 63 200 m2-es területen elterülő strandfürdő a Pécsi tó nyugati oldalán helyezkedik el. Hét csúszdával, szabványos úszómedencével, 1400 nm alapterületű élménymedencével, 43 nm pezsgő-medencével, gyermekmedencével, vízi játékokkal, bébipancsolóval várja a vendégeket az orfűi Aquapark!

Orfű Aquapark

Medencék:

Sportmedence

A 2 méteres vízmélységű medence úgy lett kialakítva, hogy alkalmas legyen a sportszerű úszásra, sőt, akár vízilabda-mérkőzések megrendezésére is. Az élménymedencéket elválasztó sáv kialakítása azt is lehetővé teszi, hogy a tetejét lelátóként és napozóteraszként is lehessen használni, így a létesítmény többfajta esemény lebonyolítására is alkalmas. A víz átlagosan 24 fokos hőmérsékletű.

Jacuzzi medence

A medence ülőfelületein pezsgő- és fúvófejek találhatók, így a fürdőzők hát-, derék- vagy combmasszázst is kaphatnak.

 

Csúszdák

Az aquaparkban speciális, úgynevezett élménycsúszdák várják a fürdőzőket. A fiatalabbak a külön nekik kiépített gyerekcsúszdán szórakozhatnak, míg a felnőttek számára négyfajta, egy „indítótoronyra” kapcsolt csúszda épült. Az első szintről versenycsúszda, a másodikról a kamikázecsúszda és a csőcsúszda, a harmadik szintről pedig a nyitott spirálcsúszda indul.

Gyermekmedence

A gyermekmedence kiépítésénél az egészen kicsi és a nagyobb gyerekekre egyaránt gondoltunk. A kisebbek számára pancsoló épült, míg a nagyobbakat élménymedence várja. A gyermekmedence az Aquapark egész területéről jól látható és főként könnyen megközelíthető, ezzel is segítve a családosokat.

Sportpályák

Akik a jó időben nem csupán a „vizes játékokat” kedvelik, azoknak sem kell csalatkozniuk: az Aquapark területén található műfüves, kispályás focipálya, valamint strandröplabda-pálya is.

Orfűi Aquapark

Nyitva tartás

Csak a nyári strandszezonban tart nyitva.
Főszezonban minden nap: 09:00-19:00

Orfű Aquapark sportmedence

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalának

Adálymentesített: részben

Fizetési lehetőségek: Bankkártya / hitelkártya, Széchenyi Pihenő Kártya

Medencék száma összesen: 4

Orfűi Aquapark gyermekmedence

Kapcsolat:

7677 Orfű, Dollár utca 28/a.
Földrajzi koordináták: É 46° 9′ 10″, K 18° 8′ 8″
Telefon: +36-70-399-1015
Email:  recepcio@orfu-aquapark.hu
Honlap: http://orfu-aquapark.hu

Facebook: https://www.facebook.com/orfuaquapark/