Hotel Nagyerdő Debrecen

Hotel Nagyerdő Debrecen

Debrecen Hotel Nagyerdő, pihenés és gyógyulás felsőfokon

Milyen az ideális pihenés? Egyeseknek aktív szórakozást jelent, másoknak sok-sok pihenést, vannak, akiknek a környezet mindennél fontosabb. Embere válogatja, hogy ki milyen szempontok alapján választ. Viszont, aki mindezeket egyszerre egy helyen akarja megkapni, annak a Debrecen Hotel Nagyerdő ajánlott.

Debrecen Hotel Nagyerdő, gyönyörű vidéken

Itt aztán lehet pihenni éjjel-nappal, szórakozni szintén és a sportolási lehetőség is adott, de a gyönyörű panoráma sem maradhat ki. Hazánk legnagyobb vidéki városáról beszélünk, ahol egy oázis emelkedik ki a sok beton közül, ez a Nagyerdő, ami olyan varázslatos látvánnyal fogadja az embert, hogy nem bír tőle elszakadni.

A Magyarország keleti fővárosaként is emlegetett Debrecen sokak úti célja, hiszen pár perc alatt megközelíthető a híres fürdőtelepülés, Hajdúszoboszló. Aki nem szeretné elhagyni a települést, de mégis a természetben akar megszállni, annak tökéletes a Debrecen Hotel Nagyerdő.

Nemcsak pihenni lehet, hanem gyógyulni is, mivel a kezelések sokasága várja a megfáradt embereket, ezt pedig tetézi a hajdúsági ízek kavalkádja, hogy a gyomor se maradjon üresen.

Több mint 100 szoba áll a vendégek rendelkezésére és természetesen mindegyikben TV, minibár hűtőszekrény van. A Wi-Fi pedig ingyenesen használható a szobákban. Pótágy elhelyezésre szintén van lehetőség. A lift pedig gondoskodik a kényelmes elérhetőségről az emeletek között.

A Debrecen Hotel Nagyerdő wellness részlegében a gyógyvíz áldásos hatásait lehet megtapasztalni. A szauna szerelmesei is hódolhatnak a szenvedélyüknek, ugyanis a finn szauna szintén adott.

A masszázsnak pedig ki tudna ellenállni? Aromaterápiás, gyógy- és frissítő masszázsok kényeztetik a testet nemcsak hétköznap, hanem szombaton is. Orvosi rendelvényre szénsavas fürdő, iszappakolás, interferencia, galván, TENS, ultrahang kezelés igényelhető.

Természetesen ez nem a teljes lista, csak néhány belőlük. A teljes repertoárt a Debrecen Hotel Nagyerdő honlapján is meg lehet tekinteni, de a feltüntetett telefonszámon is lehet érdeklődni. Pihenés és gyógyulás felsőfokon! Ezt nyújtja a Debrecen Hotel Nagyerdő.

Fotó: hotelnagyerdo.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.