Pápai Várkertfürdő

A termálfürdő területén 36 C-os gyógymedence, 34 C-os élmény – és ülőmedence ( nyakmasszázs, víz alatti hátmasszázs-padok, víz alatti gejzírek, sodrófolyosó), gyermekpancsoló, csúszda, szaunarészleg (finn szauna, fényterápiás finn szauna, gőzkabin, infraszauna, merülőmedence, pezsgőkádak, pihenőtér), gyógyászati részleg, valamint az uszoda területén egy 25 méteres 6 pályás, feszített víztükrű úszómedence , egy tanmedence és szauna várja a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket.

Pápai Várkertfürdő élményfürdő

Magyarország egyik legszebb barokk városában, Pápán 3500 négyzetméter vízfelülettel, 18 medencével, 7 óriáscsúszdával, gyermekpancsolókkal, extrém élményt nyújtó elemekkel wellness- és fitness szolgáltatásokkal várják a kikapcsolódásra vágyókat.

Termálfürdő

A termálfürdőn élménymedencéjében víz alatti gejzírek, hátmasszázs-padok, nyakmasszázs oszlopok gondoskodnak a test ellazításáról, a kiúszómedence pedig télen is biztosítja a szabadtéri fürdőzés élményét. A gyógyvizes ülőmedence a mozgásszervi és reumatikus panaszokra nyújt enyhülést. A legkisebbek szórakozásáról gyermekpancsoló gondoskodik minicsúszdával, a kalandot keresőket pedig fény- és hangeffektusokkal felszerelt óriáscsúszda várja.

Strand

A strandon a legapróbbak számára épült Kistappancs medence 20 centiméteres vízmélységével, minicsúszdájával, árnyékolójával a 2-5 éves korosztálynak kínál lubickolási lehetőséget, a Nagytappancs pedig 45-90 centiméteres, változó vízmélységével, vizes játékaival a 6-11 éves korosztály kedvelt játszóhelye. Az élménymedencében sodrófolyosóval és masszázselemekkel teszik még kellemesebbé a kikapcsolódást, a meleg vizes ülőmedence a nyugodt pihenés birodalma, az 1000 négyzetméteres nagymedence pedig egyszerre kínál lehetőséget sportolásra, játékra, kellemes ellazulásra. A különböző magasságú, különböző lejtéssel megépített hat óriáscsúszdáról szélsebesen csobbannak a medencékbe az aktív kikapcsolódásra vágyók, a háromszintes ugrótorony pedig extrém élményt kínál. A 4 hektáros parkban fekvő strand tágas zöldfelülete, homokos sportpályái az aktív szórakozást éppúgy lehetővé teszik, mint a csendes elvonulást. A strandon játszótér, szabadtéri fitnesspark, büfé és különlegességeket kínáló koktélbár is várja vendégeket.

Uszoda

Az uszoda 25 méteres, 6 pályás, feszített víztükrű medencéje a gyakorlott úszóknak kínál sportolási lehetőséget, a tanmedence pedig az úszásoktatás, játék, vízi torna helyszíne. A legkisebbek szórakozásáról itt is gyermekpancsoló gondoskodik.

Wellness- és sportszolgáltatások

A Bambusz SPA wellnessközpontban finn-, bio- és infraszauna, gőzkabin, jakuzzi és merülőmedence, valamint szolárium, különböző masszázs- és testkezelések, fürdők és pakolások fogadják a testi-lelki megújulásra vágyókat, az uszodai szaunában pedig a finn- és infraszauna mellett jégkamra, sószoba is a vendégek rendelkezésére áll. A szaunázás élményét a szabadtéri szaunakert merülőmedencéje és pezsgőkádja teszi teljessé. A sportolni vágyóknak konditerem és fallabda pálya kínál kikapcsolódási lehetőséget.

Gyógyászati központ

A modern gyógyászati központban reumatológiai, fizioterápiás és mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés működik, a kezelések, kúrák teljesen finanszírozott (térítésmentesen igénybe vehető), részben finanszírozott és magánrendelés keretében is elérhetők. A terápiák a modern orvostudományt és orvosi technológiákat ötvözik a pápai gyógyvíz gyógyító hatásával, így segítve a panaszok enyhülését és a gyógyulást.

Pápai Várkertfürdő

Nyitvatartás

Az aktuális nyitvatartási renddel kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Pápai Várkertfürdő csúszda

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Pápai Várkertfürdő gyógyvizes medence

Medencék

Gyermek-, Termál-, Gyógy-, Úszó-, Élmény-, Tornamedence

Szakorvosi ellátás

Szakorvosi ellátás, Reumatológia, Orvosi ellátás részleges időben

Fizioterápias szolgáltatások

Medencefürdő, Kádfürdő, Víz alatti vízsugármasszás, Elektroterápia, Gyógytorna, Masszázs,

Az intézményben Tb-támogatással igénybe vehető kezelések

Medencefürdő, Kádfürdő, Gyógymasszázs, Víz alatti vízsugármasszás, Víz alatti gyógytorna,

Javallatok

Idült kopásos (degeneratív) csont- és ízületi megbetegedések inaktív stádiumai, Idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések inaktív stádiumai, Baleseti utókezelés, Csont- és ízületi műtétek utáni utókezelés, Idült ideggyulladásos idegfájdalmak, Idült derékfájás, Osteoporozis

| Elsősegélynyújtó szolgálat | Mozgássérültek számára akadálymentes közlekedés biztosított |

Nevezetességek

Nagytemplom, Kékfestő Múzeum, Barokk Fő tér, Esterházy Kastély

Pápai Várkertfürdő gyógyászat

Kapcsolat

8500 Pápa, Várkert út 5.
Telefon: 06-89/512-600 | Fax: 0689/512-601
E-mail: info@varkertfurdo.hu |

Fotók és további információ: www.varkertfurdo.hu

Facebook: https://www.facebook.com/varkertfurdo/