Battonyai Termál Strandfürdő

Az Alföldön, a román határ közelében található Battonyai Termál Strandfürdő négy medencével várja a kikapcsolódni, gyógyulni, pihenni vágyókat.

Battonyai fürdő

A strand és termálfürdő

A gyógyulni vágyók fürdőzhetnek a gyógyhatású termálvízben és díjtalanul élvezhetik a dögönyözőt. Bár hivatalosan nem minősítették még gyógyvízzé a battonyai termálkincset, a folyamat már elindult, s a tapasztalatok azt igazolják, érdemes megmártózni ebben a medencében is.

A sportosabbak úszhatnak és hűsölhetnek a feszített víztükrű medencékben. Három medence – strandmedence, a tanmedence és az úszómedence -, vízvisszaforgatásos és feszített víztükrű, mindez kellemes és ápolt, parkosított környezetben.

Battonyai gyógyfürdő

Sportlehetőségek a fürdőn belül

A fürdőzésen túl számos sportolási lehetőség várja az ide látogatókat: homok-röplabda, tollas labda (gyepes), lábteniszpálya (beton), focipálya (gyep) és a tanmedencében víziröplabda. Rossz idő esetén a zsibongóban asztali tenisz és TV-zés. A fürdőtől 50 m-re van a városi nagy sportpálya, ahol minden (nagy pályás foci, aszfalt kis pályás foci, kézilabda és kosárlabda) labdajáték játszható. Vízi vetélkedőnek és tábortűznek helyet biztosítanak.

A fürdő munkatársai különböző fakultatív programok megszervezésében is segítenek, legyen szó helyi nevezetességek megtekintéséről vagy kirándulásról más Békés vagy Arad megyei helyszínekre.

Battonyai Termálfürdő

Nyitva tartás

Csak a nyári strandszezonban tart nyitva.
Minden nap: 09:00-18:00
Főszezonban 09:00-19:00

Battonyai Strandfürdő

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Battonyai kedvezményes belépők 30% kedvezménnyel:

 

Battonyai Termál Strandfürdő

Kapcsolat

Battonyai Termál Strandfürdő
5830 Battonya, Bajcsy-Zs. u. 72.
Tel: +36-68-456-048, mobil: +36 30 99 74 552, Fax: 06 68/456 048
E-mail: myland@fabinet.hu
Fotók – web: http://www.myland.hu