Jászszentandrás Termálfürdő

A csendes falusias környezetben lévő Jászszentandrás strand négy modern medencével és csúszdaparkkal rendelkezik. Míg az idősebbek számára az élményelemekkel felszerelt termálmedence, a családok és a fiatalok körében a hideg vizes úszómedence és a pezsgőfürdő a legnépszerűbb. A strandon nyolc személyes jakuzzi és szaunaház is található, valamint egy kemping is kapcsolódik hozzá, amelynek apartmanházai és faházai ideálisak a hosszabb időre érkezők számára.

Jászszentandrás Jász-Nagykun-Szolnok megye északi határán, az Alföld északi részén található község, Budapesttől csak 120 km, a Tisza-tótól pedig nagyjából 40 km távolságra fekszik. Jellemzően egy mezőgazdasági zsáktelepülés, és a közvetlen közelében sok-sok tanya található. A településen még az 1960-as években tárták fel a termálvizet, majd 1962-ben hozták létre a fürdőt, így a szabadtéri medencékkel rendelkező strand korábban is népszerű volt a környék lakóinak körében.

jászszentandrás strand

Jászszentandrás Termálfürdő szolgáltatásai

A strand Jászszentandrás központi részén csendes környezetben található, és a strandhoz három csillagos kemping kapcsolódik. A közelmúltban jelentős felújításon esett át, így ma már termálmedencével, úszómedencével, valamint gyermek és csúszdamedencével is rendelkezik.A létesítmények felújítását követően várhatóan tovább fog növekedni a strand népszerűsége és látogatottsága.

Termálmedence

Az élményelemekkel felszerelt 36-38 Celsius fokos termál medence az idősebb korosztály körében népszerű, a termálvíz kedvező hatással rendelkezik mozgásszeri és reumatikus panaszokra.

jászszentandrási strand

Úszómedence, gyermek és csúszdamedence

A fiatalok és a családos látogatók körében a hideg vizes úszómedence, valamint a pezsgőfürdő a legkedveltebb. A gyerek számára minicsúszdás gyerekmedence, a nagyobbak számára pedig csúszdamedence található.

  • Zöld csúszda: 10 m magas és 84 m hosszú,
  • Piros csúszda: családi csúszda, 3 m magas és 84 m hosszú,
  • Sárga csúszda: 9 m magas Kamikaze csúszda

Kedvelt létesítmény a szaunaház és a nyolc személyes jakuzzi, valamint a mezítlábas Kneipp-ösvény, új szolgáltatásként a vendégek masszázst vehetnek igénybe. A strand területén műanyag napozóágyak bérelhetők, és a gyerekek számára játszótér és trambulin található. A strandon lévő strandöltöző öltözőszekrénnyel, értékőrző szekrénnyel, fali hajszárítóval rendelkezik.

Egyéb szolgáltatások

A fürdőzésen kívül étterem, fagylaltozó, lángossütő, büfé, koktélbár, zöldségbolt valamint játékbazár is elérhető.

Kemping

A strandhoz kapcsolódó három csillagos kemping 800 fő befogadására képes. A kemping a tágas parkjában a klasszikus sátorhelyek és lakókocsihelyek mellett faházak, és apartmanházak is találhatók. A kemping ideális azok számára, akik a vidéki üdülés nyugalmát szeretnék kiélvezni.

jaszszentandras strand

Nyitvatartás

A Jászszentandrás strand május 1-október 26-ig tart nyitva minden nap.

Előszezonban május 31-ig: 09:00-19:00

Főszezonban június 1-augusztus 31-ig: 08:00-20:00

Utószezonban szeptember 1-október 26-ig: 09:00-18:00

Jegyár

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Egyéb tudnivalók

A kemping díja a strandbelépő árát tartalmazza. A jegypénztár a zárást megelőző óráig tart nyitva.

Elérhetőség

Termálfürdő és Kemping

5136 Jászszentandrás, Mártírok út 14.

Telefonszám: +36 57/446-025

E-mailcím: andrastermal@gmail.com   Web: https://www.jaszszentandras-strand.hu/

Egyéb látnivalók a környéken

Római katolikus műemlék templom Jászszentandrás I Tájház I I. világháborús szobor-emlékmű I

A közeli településekkel együtt 2 tematikus túraútvonal halad át: Mezőgazdasági látnivalók útja, és a Vallási örökség útja. A környék gazdag élővilága miatt kedvelt a természetjárók körében, ugyanakkor a vadászturizmus iránt is egyre nagyobb az érdeklődés.