Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő

Kevés Duna-parti településnek van olyan hosszú és szép partszakasza, mint Dunaföldvárnak. Itt található a 2003. januárban átadott, teljesen átépített fedett gyógyfürdő és nyitott medence, melynek vizét jó minőségű, 35 °C fokos, ásványi sókban gazdag gyógyvíz táplálja. A gyógyvíz összetétele jelentős mértékben hidrokarbonátos és magas sótartalmú, így mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok, valamint bőrbetegségek kezelésére is alkalmas.

Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő

Dunaföldvári strand

A strandfürdő feszített víztükrű, vízforgatásos rendszerű szabadtéri medencéi június 1 – augusztus 31 között várják a látogatóinkat. Az úszómedence az úszni, sportolni vágyók igényeit elégíti ki. A tanmedence az úszni nem tudó gyermekek körében közkedvelt, a nyári szezonban ez a medence szolgál az úszásoktatás helyszínéül. A pancsoló medence pedig a legkisebbek fürdési lehetőségét biztosítja.

A nyári szezonban a fürdő gyakran rendez különböző, ingyenesen igénybe vehető programokat, melyek a vendégek körében igen népszerűek. Az animátorok bevonásával rendezett gyermekprogramok, a kulturális, zenei és sportprogramok az idelátogatók számára tartalmas időeltöltési lehetőséget biztosítanak.

A fürdő területén strandröplabda-pálya, a közelben teniszpálya várja a sportolni vágyókat. A főépületben és a strandfürdő területén üzemelő büfék biztosítják az étel és italfogyasztási lehetőségeket a vendégek számára.

Dunaföldvári Gyógyfürdő

Gyógyászat

A fedett gyógymedence, és a gyógyászati részleg egész évben várja a gyógyulni vágyó betegeket. A dunaföldvári gyógyvíz összetétele jelentős mértékben hidrokarbonátos és magas sótartalmú, így mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok, valamint bőrbetegségek kezelésére is alkalmas.

OEP beutalóval az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:

•  gyógyfürdő (gyógymedence-használat)

•  gyógymasszázs

•  víz alatti vízsugármasszás (tangentor)

•  iszappakolás

•  víz alatti csoportos gyógytorna

Dunaföldvári Strandfürdő

Nyitvatartás

Strand: június 1-től augusztus 31-ig minden nap 08:00-19:00
Gyógyfürdő: minden nap 08:00-18:00

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Dunaföldvári fürdő

Kapcsolat

Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő
Cím: 7020 Dunaföldvár, Hősök tere 26.
Telefon: 75/541-108
E-mail: strand@tolna.net
Web: www.dunafoldvarfurdo.hu
Facebook: https://www.facebook.com/DunafoldvariStrandEsGyogyfurdo/