Gosztola Gyöngye Wellness Hotel

Gosztola Gyöngye Wellness Hotel

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel tökéletes a kikapcsolódásra

Ha alaposabban belegondolunk, minden olyan magasabb nívójú szolgáltatás elérhető már nálunk is, amiért sokan több ezer km képesek utazni valamelyik külföldi országba.

Bármilyen típusú üdülésről legyen szó, itthon is első osztályú kényelemben lehet részünk, ráadásul a pénztárcánk sem fog teljesen kiürülni 1-2 hét nyaralás miatt.

Aki a testi-lelki fáradalmait akarja kipihenni, annak számos lehetőség áll a rendelkezésére. Most egy olyan hely kerül bemutatásra, ami Zala vidékén érhető el, ez pedig a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel. Panzióként nyitotta meg a kapuit 1999-ben, az ország egyik legkisebb falujában.

Mivel a szlovén, a horvát és az osztrák határ közelében van, így nem meglepő, hogy a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel gyakori úti célja nemcsak a magyaroknak, hanem a külföldieknek.

A csendes környék és a tiszta levegő idilli helyé teszi a pihenésre, feltöltődésre. Ahogy egyre frekventáltabb lett a panzió, úgy kellett folyamatosan bővíteni az épületet, hogy a megnövekedett igényeket kielégítse.

Jelen pillanatban már 40 szoba áll a vendégek rendelkezésére, ráadásul, aki itt foglal szállást, annak temérdek programlehetőségre nyílik alkalma. Bármelyik irányból megközelíthető a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel, Budapest, Zalaegerszeg, Szombathely, Pécs felől egyaránt könnyedén meg lehet találni.

A szobák mindegyike úgy van kialakítva, hogy követték a Feng shui irányvonalait, ezáltal a pihenés zavartalan, a körülmények a luxust biztosítják, ahol a szerelmesek romantikázhatnak, a családok pedig feltöltődhetnek. A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel szobáiban a tisztaság magas fokon biztosított.

A légkodni, a televízió, a minibár, a mindennel felszerelt fürdőszobák alapból adottak. Van 2, 3, 4 ágyas szoba, apartman, de franciaággyal ellátott is.

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel a kisgyermekes családokat is várja!

A kisebb gyermekekkel érkezőket is szívesen fogadják, hiszen a személyzet gyerekágyakat is biztosít. Sőt, a legkisebbeknek más szolgáltatásokat is garantál, mint az állatsimogató, lovaglás pónikon, fazekasműhely, hogy csak néhányat említsünk.

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel többféle medencehasználatot kínál a vendégeknek, hiszen van úszásra alkalmas, élménymedence, pezsgőfürdő. A szauna szerelmesei is élhetnek a lehetőséggel a finn vagy az infraszauna meglátogatásával.

A különféle masszázsok ellazítják a fáradt izmokat, a változatos terápiák pedig nyugtatóan hatnak a testre és a lélekre egyaránt.

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel az aktív pihenést keresőknek is biztosít mindenféle jót, hiszen lehet teniszezni, tollasozni, bringázni, tekézni, halászni. Ideális hely jóga és életmódcsoportoknak.

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel még szervezett programokkal is kedveskedik, így valóban élményekben dús napokat lehet eltölteni ezen a magával ragadó helyen.

Természetesen adott a lehetőség arra is, hogy az esküvő megszervezését is a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel csapatára bízzuk, aki profi módon lebonyolítják nemcsak a lagzit, de céges rendezvényeket is.

Ahogy a nevében is benne van, a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel igazi gyöngyszem, ahová mindenkinek el kell mennie legalább egyszer!

Fotó: wellnesshotel-gosztola.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.