Bázakerettyei strand és termálfürdő

A Zalai-dombság egyik festői, hosszan elnyúló völgyében található Bázakerettye, s fürdője, a Bázakerettyei strand és termálfürdő elhelyezkedésével az egyik legszebb panorámát kínálja a dunántúli fürdők közül. A szezonálisan nyitva tartó létesítmény két termál élménymedencével, 33×15 m-es hideg vizes úszómedencével, pezsgőfürdővel és  egy gyermekpancsolóval várja vendégeit. A gyönyörű környezet, a békés, családias légkör, a medenceválaszték, a modern, vízforgatós technológia, a kiváló 30-36 °C hőmérsékletű termálvíz, valamint a kedvező árszínvonalú vendéglátó-ipari egység minden korosztály számára vonzóvá teszik a termálfürdőt.

Bázakerettyei strand és termálfürdő

A termálfürdő befogadóképessége: 500 fő. Természeti adottságai miatt kisgyermekes családok számára kifejezetten ajánlott a fürdő. A strand pénztáránál nyugágy illetve napernyő is bérelhető. Éjszakai fürdőzésre nincs lehetőség, mivel a medencék takarítását és fertőtlenítését ezekben az órákban végzik. A medencék tisztaságát, bakteriológiai vizsgálatát hetente az üzemeltető elvégzi.

Bázakerettyei strand

Medencék

A jelenlegi hidegvizes medence elődje 1938-ban épült a Déryné Művelődési Házzal egyidőben, amit a kezdetektől a helyiek strandként használtak. A hidegvizes medence felújítását 1994-ben kezdték, és 1996 késő tavaszán nyitották meg a nagyközönség számára.

Az úszómedence 33 x 15 méteres, feszített víztükrű, és vízforgatóval ellátott. Legkisebb mélysége 1,63 méter, amely folyamatosan 2,05 méterig mélyül.

A termál medencék építése a 2000-es év végén kezdődött, melyeket 2002 május végén adtak át.

Bázakerettyei strandfürdő

A termálfürdő medencéi:

-kör alakú 58 m3-es ülőmedence, hőmérséklete 32 fok
-szív alakú 104 m3-es élménymedence, hőmérséklete 28 fok
-pezsgőfürdő hőmérséklete 34 fok
-gyermekmedence hőmérséklete 30 fok.

A medencék hőmérséklete illetve a fertőtlenítés módszere lehetővé teszik a biztonságos és gondtalan fürdőzést bármely korcsoport számára, nullától akár 100 éves korig.

Bázakerettyei termálfürdő

Nyitvatartás

A bázakerettyei termálfürdő a 2023-as teljes szezonban zárva tart. Az aktuális nyitvatartási renddel kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Bázakerettyei élményfürdő

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Kedvezmények

Családi kedvezmény (Férj + Feleség + min. 2 gyerek 7-14 év) 15 %
Csoportos kedvezmény 10 Fő fölött 10 %
Csoportos kedvezmény 30 Fő- től 15 %

Bázakerettyei fürdő

 

Kapcsolat

Bázakerettyei Termálfürdő
8887 Bázakerettye, Sport út 1/B.
Telefonszám: +36 30 573 7403
Fotók, web: http://www.bazakerettye.hu/termalfurdo

Bázakerettyei gyógyfürdő