Százhalombatta Városi Strand

A Százhalombatta strand a város Dunafüred részén található. A strand öt különböző hőmérsékletű medencével rendelkezik, 50 méteres medencével, strandmedencével, pancsolóval és tanmedencével, valamint a területén jakuzzi és szauna is található. A strand májustól augusztus végéig látogatható.

Százhalombatta Budapesttől 27 km távolságra fekszik, könnyen megközelíthető autópályán, autóúton, hajóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A Sporthalom kft. által üzemeltett a Szalai János Uszoda és Sportuszoda a városközpontban, míg a  Városi Strand a Dunafüred városrészben található, amely a nyári szezon idején, különösen a forró napokon ideális a pihenésre, egy kellemes nap eltöltésére.

százhalombatta strand

A Százhalombatta strand létesítményei

A tágas területen különböző hőmérsékletű medencék, valamint árnyékolt medencék szolgálják a vendégek kényelmét. A baba és családbarát létesítményben fás, árnyékot biztosító területek egyaránt megtalálhatók, és a vendégek számára ingyenes napozóágyak vehetők igénybe. A strand reggel 8-20 óráig tart nyitva, a versenymedencét 6-20 óráig vehetik igénybe a sportolni vágyó vendégek. A strand előtt a parkolás ingyenes.

Medencék

A medencék májustól augusztus végéig üzemelnek. Napi két alkalommal 6-8 óra, illetve 17:30-20:00 között lehetőség van kedvezményes úszójegy vásárlása mellett a versenymedence használatára.

szazhalombattai strand

Versenymedence

A medence mérete 50 m X 21 m a vízmélysége 220 cm. A víz hőfoka 25-27 Celsius fok.

Strandmedence

A vízicsúszdával ellátott medence vízmélysége 130 cm. A víz hőfoka 31-33 Celsius fok.

Pancsoló

A medence vízmélysége 20-40 cm. A víz hőfoka 31-33 Celsius fok.

Tanmedence

A medence vízmélysége 120 cm. A víz hőfoka 26-28 Celsius fok.

Jakuzzi

A medence vízmélysége 90 cm. A víz hőfoka 35-37 Celsius fok.

Szaunák

A Városi strand területén a vendégek finn szaunát, és infrakabint vehetnek igénybe.

százhalombatta strand

Egyéb szolgáltatások

  • Játszótér
  • Homokos labdarúgópálya
  • Homokos röplabdapálya
  • Játszótér

A strand területén 8 büfé és étterem, valamint strandcikkeket árusító bolt működik. Az öltöző, és az értékmegőrző használata díjköteles. A medencék árnyékolással vannak ellátva, így a gyerekek biztonsággal fürdőzhetnek még akár a déli órákban is.

Nyitvatartás

A strand május-augusztus között naponta 08:00-20:00 óra között, a versenymedence 06:00-20:00 óra között tart nyitva.

szazhalombattai strand

Jegyár

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Elérhetőség

Városi Strand

2440 Százhalombatta, Vasút u. 41.

Telefonszám: +36 23/354- 994

E-mailcím: sporthalom@sporthalom.hu   Web: http://sporthalom.battanet.hu/strand.php

batta strand

Egyéb látnivalók a környéken

A több hektáros területen kialakított Régészeti Park hazánk első őskori szabadtéri múzeuma, amely a bronzkori, és vaskori élet mindennapjait és temetkezési szokásait (öt vaskori halomsírt) mutatja be. A Matrica Múzeum a mai Százhalombatta helyén elhelyezkedő római kori település nevét viseli, az egykori kúriaépületben lévő kiállítás a jégkorszaktól a 19. századig tartó időutazáson kalauzolja végig a látogatókat.