NaturMed Hotel Carbona Hévíz

NaturMed Hotel Carbona Hévíz

NaturMed Hotel Carbona Hévíz, a kikapcsolódás fellegvára

Amikor valaki kiejti azt a szót, hogy Hévíz, akkor a legtöbb embernek a strandolás és a wellness jut eszébe, persze jogosan. Az itt található vízről csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Úgy tartják, hogy már a rómaiak is ismerték a tó vizének jótékony hatásait. A települést a turizmus jelentősen fellendítette, ami nem is csoda, hiszen emberek sokasága fordul meg minden évben.

NaturMed Hotel Carbona Hévíz, a kikapcsolódni vágyóknak

Aki többnapos ottlétet tervez, annak nem árt idejében gondoskodni a szállásról, főleg a nyári szezonban. Erre pedig kiválóan alkalmas a NaturMed Hotel Carbona Hévíz, ami 260 szobával rendelkezik és olyan fürdőkomplexummal, amiben minden van, kezdve a sportuszodával egészen a gyógyászati központig. Vagyis egy helyen minden adva van, ami a jó közérzetet, az egészséget megőrző vagy visszaszerző szolgáltatásokat érinti, de a betegségeket megelőző szolgáltatások is jelen vannak.

A NaturMed Hotel Carbona Hévíz a tradicionális terápiát is biztosítja, ráadásul saját gyógyvízforrással rendelkezik. Képzett szakorvosok révén élni lehet az állapotfelmérés lehetőségével is. A wellness és az életmód terápiák szintén nagyon gazdag repertoárral rendelkeznek.

Akik nemcsak pihenés miatt foglalják le a NaturMed Hotel Carbona Hévíz szobáit, hanem munka miatt, azoknak a rendelkezésükre áll egy tágas konferenciaterem.

NaturMed Hotel Carbona Hévíz

A szobák tágasak, kényelmesek és mindegyik stílusosan van berendezve, hogy ne csak a pihenést szolgálja, de a szemnek is legyen tetszetős. A NaturMed Hotel Carbona Hévíz nem feledkezett meg a legkisebb korosztályról sem, ugyanis a Törpeklubban várják a 3 évet már betöltött csöppségeket kreatív foglalkozásokra. A tinédzserek sem maradnak háttérben, mert a kamaszmedence biztosítja számukra az önfeledt szórakozást.

A NaturMed Hotel Carbona Hévíz gondoskodik minden korosztály szórakoztatásáról és pihenéséről, amit kiválóan bemutat az a temérdek program, ami igényelni lehet.

Természetesen minden fontos információ megjelenik a NaturMed Hotel Carbona Hévíz honlapján, ahol utána lehet olvasni a szállásnak, a szobáknak, szolgáltatásoknak, áraknak, vagyis mindennek.

Fotók: carbona.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.