zalakarosi fürdő család

Újabb elismerést kapott a Zalakarosi Fürdő

Újra megkapta a Családbarát hely védjegyet a Zalakarosi Fürdő. A Családbarát Hely tanúsító védjegy egy minősítési rendszer, amely egy hivatalos auditálási folyamat eredményeként dönti el, hogy mely jelentkezők kaphatják meg a védjegyet. 

Családbarát Hely tanúsító védjegyet kapott a Zalakarosi Fürdő, melyet újabb két éven át viselhet. Nem ez az első alkalom a fürdő életében, hiszen utoljára 2019. december 11-én is elnyerte ezt az elismerést.

A Családbarát Magyarország Központ kormányhatározat alapján alakította ki és fejleszti tovább a Családbarát Hely tanúsító védjegy és minősítés egységes rendszerét és eljárásrendjét, valamint végzi a szervezetek minősítését.

Az új védjegy egy egységes, magas szintű kritériumrendszeren alapuló tanúsítvány, melynek célja, hogy a Családbarát Hely tanúsító védjegy garantált minőséget jelentsen.

A Zalakarosi Fürdő 2022 januárjában vett részt az auditáláson és nyerte el a Családbarát Hely tanúsító védjegyet.

– Nekünk Zalakaroson és a Zalakarosi Fürdőn a családok az elsők – mondta el Podlovics Péter vezérigazgató, aki hozzátette: az idei évben különböző attrakciók megvalósítását, valamint rengeteg izgalmas gyermekprogramot is terveznek.

Forrás: csodalatosmagyarorszag.hu

Fotó: facebook.com/zalakarosifurdo

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.