Hunguest Hotel Helikon Keszthely

Hunguest Hotel Helikon Keszthely

A Hunguest Hotel Helikon három csillagos szálloda Keszthelyen, mely régi kisvárosi környezetben helyezkedik el a Balaton mellett. A kitűnő elhelyezkedésű szálloda szobáiból mesés a kilátás, vagy a Balatonban vagy a Keszthelyi-hegységben gyönyörködhetünk a szobákból kitekintve. A Hunguest Hotel Helikon sport és üdülőszálloda, mely minden generáció igényeinek megfelel. 

A Hunguest Hotel Helikon 224 kétágyas szobával és 8 apartmannal rendelkezik. A szobák fel vannak szerelve fürdőszobával, tévével, internettel, mini bárral, mindegyik szoba erkélyes. A szobák kibővíthetők gyerekággyal a családosok számára.

A szálloda szolgáltatásai

A szállodában lehetőség van autóbérlésre, csomag és értékmegőrzésre, mosodai szolgáltatás igénybe vehető, valamint kérhető programszervezés szolgáltatás. A szállodában található ajándékbolt és a teljes területen elérhető wifis internet.

Wellness és gyógyászati szolgáltatások

A wellness részlegben megtalálható minden olyan szolgáltatás, mely a felfrissülést szolgálja, szauna, úszómedence, infraszauna, kozmetika, masszázs, szolárium, szépségszalon és fodrászat. Az aktív pihenés kedvelői számára van fittness terem és konditerem.

Étterem

A szállodán belül található a Balaton étterem, ami 250 fő befogadására alkalmas. Az étteremben megtalálhatók a helyi specialitások, magyaros ételek, valamint a reformkonyha kedvelőinek a diétás és vegetáriánus ételek.

Konferenciaterem

A szálloda hat konferencia teremmel rendelkezik, melyek különböző nagyságúak. A legkisebb 15 fő, a legnagyobb 330 fő befogadására alkalmas. A konferencia termek technikailag teljesen felszereltek, valamint a harmonikus hatás érdekében természetes megvilágítással rendelkeznek. A konferencia termekhez internet szolgáltatás kérhető.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.