strandok-éjszakája-2021

Szombaton rendezik a Strandok éjszakáját

Koncertek, tűzzsonglőrök, táncprogramok és szaunaszeánszok is várják a látogatókat az ország számos fürdőjében július utolsó napján, szombaton, az immár 12. alkalommal meghirdetett Strandok éjszakáján.

Eddig 40 fürdő csatlakozott, és az ország minden régiójában lesz résztvevő helyszín, így mindenki lakóhelyéhez vagy nyaralási helyszínéhez közel is talál programokat.

A Strandok éjszakáján vízi mozi, stand-up comedy, táncos show, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok és természetesen éjszakai fürdőpartik várják a közönséget. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással készül szombatra.

A vonatkozó szabályozások szerint a Strandok éjszakája védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein.

Az ország legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a szombat esti Strandok éjszakája, ahol a részt vevő fürdők akár hajnalig is várják a látogatókat – hangsúlyozzák a közleményben.

A csatlakozó fürdőkről és a strandok éjszakája programokról a Fürdőszövetség weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást az érdeklődők.
MTI

Strandok

Megnyílt a szolnoki szabadstrand

Megnyílt a szolnoki szabadstrand

Festői környezetben mártózhatnak meg a fürödni vágyók. A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb…

Homokos strand lesz a Desedánál

Homokos strand lesz a Desedánál

Homokos strandot alakíttat ki a kaposvári önkormányzat a városhoz közeli Deseda-tónál a következő másfél évben – közölte Szita Károly polgármester…

Nyit az ingyenes Római-parti Plázs

Nyit az ingyenes Római-parti Plázs

Az Óbudai Nyár keretében június 30-án újra megnyit a Római-part közkedvelt szabadstrandja, a Plázs, ami augusztus 20-ig várja a fürdőzni…

Strandolásra alkalmas a Velencei-tó vize

Strandolásra alkalmas a Velencei-tó vize

A Velencei-tó tizenhárom strandján legutóbb május 22-én vett mintákat a Nemzeti Népegészségügyi Központ. A vizsgálatok alapján a strandok mindegyike alkalmas…

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.