Aquarius Élményfürdő nyíregyháza

Hamarosan nyitnak az uszodák, fürdők a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára

Ha meglesz a négymillió beoltott – várhatóan a jövő hét közepén –, akkor a szolgáltatások széles körét nyitják meg azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk. A szolgáltatók gőzerővel készülnek a nyitásra.

Várhatóan a jövő hét közepén elérjük a 4 millió beoltottat is, ami miatt további újabb könnyítéseket lehet majd megtenni, a szolgáltatások széles köre kezdheti meg újra a működését. Gőzerővel készülnek a színházak, mozik, a múzeumok, a fitnesztermek és a fürdők is a nyitásra. Az M1 Híradójának beszámolója szerint látogathatók lesznek ezenkívül még a cirkusz, a jégpályák, az állatkertek, vadasparkok, a kalandparkok, a vidámparkok, játszóházak, múzeumok, könyvtárak és a sportesemények.

Akár már jövő szerdán vagy csütörtökön elérhető a négymillió beoltott, és akkor a szállodák, valamint az éttermek belső helyiségei is kinyithatnak a védettségi igazolvánnyal rendelkező előtt – mondta a kormányfő.

Az újabb enyhítéseket sokan várják

Sok helyen már a bejelentés előtt elkezdődtek az előkészületek. Az egri strandon hozzáfogtak a takarításhoz, a medencék fertőtlenítéséhez és a zöld terület frissítéséhez. „Bíztunk benne, hogy ez a pont mihamarabb eljön, úgyhogy mi nagyon örültünk annak, hogy látjuk a fényt az alagút végén” – mondta az Eger Termál Kft. ügyvezetője, Beresnyák Gyula.

A siófoki CE Plaza Hotelben már elkezdődtek a szobafoglalások. A hotelben a szükséges felújítások befejeződtek, és amint zöld utat kapnak: fokozatosan fogadnak újra vendégeket. „Először csak szállást és reggelit biztosítunk, és várhatóan a második héttől teljes szolgáltatási körrel működtethetjük a szállodát” – mondta Tóth Gergely ügyvezető.

De készülhetnek a színházak és a mozik is, például a zalaegerszegi Art Mozi mukatársai is már nagyon várják a nyitást.

szerző: hirado.hu

Címlapkép: Illusztráció / Aquarius Élményfürdő nyíregyháza – MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.