polgári strand

Búcsút int a retrónak a polgári strand

Első lépésben vendégbarátabbá teszi a fürdőt, amely egyébként kiváló gyógyvízzel rendelkezik. A látogatókat az idei strandszezonban már nem „retró”, hanem a mai kor igényeink megfelelő fürdő várja.

Egy vállalkozó pályázati úton még tavaly ősszel elnyerte Polgáron a strandfürdő üzemeltetését, most pedig érkezik a strandfürdő fejlesztésére 82 millió forint támogatás – derült ki Tiba István országgyűlési képviselő közösségi médiában március 22-én közzétett posztjából. A fejlesztések első ütemében a medencék burkolása, a gépészet korszerűsítése, a jelenleg fennálló hibák elhárítása, az öltözőépület felújítása és a nyílászárók cseréje van terítéken.

A strandfürdő május 1-jén nyit: az ígéretek szerint akkorra kész lesz a medencék új burkolata, szeptember végére pedig a többi munkálat is befejeződik. A fejlesztések második ütemében pedig még tovább korszerűsítik majd a strandfürdőt – erre a jövő évben nyílik lehetőség. A strandnak jelenleg egy melegvizes medencéje, egy tanmedencéje, egy gyermekmedencéje és egy pancsolómedencéje van.

Forrás: haon.hu

Fotó: Tiba István Facebook-oldala

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.