Kehida termál strandfürdő

Várják a strandolókat Kehidakustányban, Hódmezővásárhelyen, Mosonmagyaróváron és Kisvárdán!

Mint korábbi cikkeinkben jeleztük, május végén nyitnak a miskolci strandok, illetve a szegedi Anna fürdő is részlegesen fogad vendégeket. Most tovább bővül a csoport a koronavírus-járvány miatti intézkedések enyhítése miatt.


A Hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdő május 5-én, kedden 6 órától várja a vendégeket, három szabadtéri medencével. A közleményük szerint szigorú szabályok betartásával lehet csak használni a szolgáltatásokat:

  • A 65 év felettiek kizárólag 9:00 – 12:00 óra között tartózkodhatnak a fürdő területén
  • A 65 év alattiak kizárólag 6:00 – 9:00 és 12:00 – 21:00 óra között tartózkodhatnak a fürdő területén
  • Jegyváltáskor lakcímkártya felmutatása kötelező! A Pest megyei lakosok nem léphetnek be a fürdő területére.
  • Szájmaszk használata a közlekedési területeken kötelező!

A legnépszerűbb strandok közül a kehidakustányi Kehida Termál, Gyógy- és Élményfürdő indul be legkorábban, ők május 8-ától nyitják meg kinti medencéiket. A részleges nyitvatartás egyelőre tíz napra vonatkozik, ezen idő alatt 10.00-től 18.00 óráig látogatható a fürdő.

A mosonmagyaróvári Flexum Thermál bejelentette, hogy június elején részlegesen megnyitja kapuit a vendégek előtt. A kisvárdai Aquacinema fürdő már nem ennyire óvatos, ők konkrétan megnevezték a nyitás dátumát, ami június elseje és ettől az időponttól igénybe vehető a teljes csúszdapark a maga 16 csúszdájával, az úszó- és élménymedencékkel együtt.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.