Aquacinema Kisvárda

Kisvárda négy saroktornyos, középudvaros, árkádos, belső homlokzatos reneszánsz várkastélyának kertjében a XIX. század óta működik a várfürdő, melynek vize gyógyhatású. Az újjáépített kisvárdai Várfürdő Aquacinema Kisvárda néven 4 hektáron 16 csúszdás csúszdaparkkal, 50 m-es feszített víztükrű versenymedencével és két termál-vizes gyógymedencével várja a vendégeket.

Medencék

A feszített víztükrű úszómedence, gyermekmedence, többrészes élménymedence, valamint 40-42°C-os termálmedence, valamint az élményelemek (csúszdák, hullámmedence, sodrófolyosó, stb.) minden korosztály számára kikapcsolódást nyújtanak.

Kisvárda várfüdő

Csúszdatorony

Az öt emelet magas indítóállomás kényelmes lépcsőrendszeren mászható meg, összesen tizenhat különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei. A legmagasabbról induló két pálya majdnem 15 méterre van a földtől s itt található a leghosszabb, megközelítőleg 115 méter csúszófelület.

De van óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, félig nyitott vagy épp alagútrendszerű négysebességű pálya. Természetesen a tervezők gondoltak a kicsinyekre is, akiknek kicsivel kevesebb mint három méter magasról induló pályákat is felszereltek. A biztonságos indulásról és megérkezésről több tucat, érzékelővel összekötött elektronikus start-stop rendszer gondoskodik, amit az indítóállomásokon szolgálatot teljesítő személyzet tesz még biztonságosabbá.

Az alap strandbelépő tartalmazza az 1. szintről induló 3db csúszda használatát.

Kisvárdai csúszdapark

Wellness részleg

2020. január 30-án nyitotta meg kapuit az Aquacinema Wellness. Az új fedett részlegen 36-38 celsius fokos beltéri és kültéri termálmedencében, pezsgő és merülő medencékben, illetve gyerekmedencében és Kneipp-taposóban is lazíthatnak a vendégek. Szaunavilággal is várják a vendégeket, ahol finn panoráma szauna, infraszauna, gőzfürdő, pihenő sószoba is segíti a rekreációt, felfrissülést.

Gyógyhatás

Tudományos vizsgálatok is igazolják, hogy a gyógyvíz kedvező hatással van a mozgásszervi megbetegedésekre, idült nőgyógyászati gyulladásokra és krónikus nőgyógyászati bántalmakra egyaránt. Tágítja az ereket, jótékonyan hat az idegrendszerre. Javasolt tartózkodási idő: 15-20 perc.

Kisvárdai fürdő wellness

Nyitvatartás

Az aktuális nyitvatartási renddel kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Kisvárdai strand

Árak

A legfrissebb belépőjegy árakkal kapcsolatban tájékozódjon a fürdő hivatalos oldalán

Aquacinema kisvárda

Kapcsolat

4600 Kisvárda,Városmajor u. 43
Telefonszám: 0670/632-3697
Web: https://aquacinema.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/aquacinemakisvarda/

E-mail: kisvarda.aquacinema@gmail.com