miskolc selyemréti strandfürdő

Május végén nyitnak a miskolci strandok, a Barlangfürdő még kivár

A selyemréti és a miskolctapolcai fürdők megnyitása május végére várható Miskolcon, a Barlangfürdő továbbra is zárva marad – írja a minap.hu.


A Miskolci Fürdők Kft. a koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet bevezetésekor felfüggesztette a Miskolctapolca Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő, és a Selyemréti Strandfürdő működését. A cég a kényszerű leállás miatt előrehozott olyan karbantartási munkálatokat, amelyeket vagy későbbre tervezett, vagy különböző okokból régóta szeretett volna elvégezni. A kormány most meghozott rendelete, melynek értelmében május 4-től engedélyezi a fürdők megnyitását, csak a szabadtéri létesítményekre vonatkozik. A Miskolctapolca Barlangfürdő ezért továbbra is zárva marad.

A selyemréti és a miskolctapolcai fürdők megnyitásához – az esetleges további kormányzati szabályozások figyelembevételével – több, a járvány terjedését megelőző, szigorú higiéniai intézkedés megtétele, és a hatósági hozzájárulások megszerzése is szükséges, mely heteket vehet igénybe. A Miskolci Fürdők Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy látogatóik és dolgozói egészségének megóvása mellett a lehető legrövidebb időn belül, újra fogadhassa vendégeit. A szabadtéri fürdők megnyitása május végére várható Miskolcon.

Forrás: minap.hu

Fotó: Illusztráció – Selyemréti Strandfürdő

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.