Nagyerdei strandfürdő épül

Új videó az épülő nagyerdei strandról

Halad a munka Debrecen tüdejében, helyükre kerültek a függőleges üvegfalak is. A beruházásnak köszönhetően Magyarország legegyedibb strandja jön létre a Nagyerdőn.

Friss, drónfelvételeket is tartalmazó videót osztott meg nemrég az épülő debreceni nagyerdei strandról a cseh Frajt s.r.o. nevű cég. Ez a vállalkozás készítette el a főépület oldalfalának különleges üvegelemeit, melyet időközben fel is helyezték, többek között ez is egészen közelről megnézhető a most közzétett videón.

A beruházásnak köszönhetően Magyarország legegyedibb strandja jön létre a Nagyerdőn: az idén májusban megnyíló új attrakció 5600 négyzetméternyi vízfelülettel, számos csúszdával és termálrészleggel is várja majd vendégeit. A strand impozáns főépülete 12 méter magas és 25 méter széles lesz, a háromszintes épület pinceszintjében pedig egy 1200 ember kiszolgálása alkalmas öltöző is helyet kap – írja a haon.hu.

Korábbi cikkünk a témában: Épül a Nagyerdei strandfürdő Debrecenben

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.