Hajdúszoboszló Hungarospa strand

Új ügyvezető a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő élén

A Hungarospa eddigi gazdasági igazgatója, Kircsi Lajos lett a polgármesternek megválasztott Czeglédi Gyula utóda.


Egyhangú szavazással fogadta el a hajdúszoboszlói képviselőtestület a 2020. évi költségvetést – közölte Facebook-oldalán Czeglédi Gyula polgármester.

Az intézmények működtetése mellett jelentős források jutnak fejlesztésekre és felújításokra, lényegesen növekszik a közterületi és az intézményi felújítások összege. 20 százalékkal többet költenek városüzemeltetésre, a közterek, parkok rendezésére, a tisztaság javítására – foglalta össze a büdzsé főbb elemeit a városvezető.

Mint ismert, Czeglédi Gyula 1996 óta vezette a hajdúszoboszlói fürdőt, tavaly ősszel választották polgármesterré, ezt követően lemondott a fürdő igazgatói posztjáról.

Czeglédi Gyula most azt is bejelentette, hogy a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. közgyűlésén megválasztották utódját.

Kircsi Lajos a fürdő új vezérigazgatója, aki korábban 24 éven keresztül dolgozott a társaság gazdasági igazgatójaként.

Forrás: dehir.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.