tiszakécskei kécskei szabadstrand

Tiszakécskei szabadstrand

A tiszakécskei Tisza-parti Szabadstrand országosan is ritkaságszámba megy, hiszen a nagy folyó mentén mindössze három ilyen helyen működik hivatalosan homokos tengerpartra emlékeztető, mesés környezettel övezett strand.

A Tisza-parton több mint háromszáz méter hosszan homokos szabadstrand működik. Itt minden esztendőben június 1-től augusztus 30-ig fürdőmesteri szolgálat vigyáz a vizes kikapcsolódásra vágyókra.

A fürdőzők kényelmét szolgálják a parton és az üdülőterületen működő szolgáltató és vendéglátó egységek. A parton a nyári szezonban strandröplabda bajnokság, homokvárépítő verseny és sok más érdekes program kínál kikapcsolódási lehetőséget.

A Tisza-part a nyári éjszakai élet lüktető szíve is, ahol koncertek, zenés szórakozóhelyek, helyi specialitásokat is kínáló vendéglők várják a látogatókat.

A szabadstrand alsó szakasza a vízi túrák kikötőhelyéül szolgál.

Forrás és fotó: tiszakecske.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.