soproni Lővér Fürdő

Olcsóbban mehetnek a soproniak a Lővér Fürdőbe

Sopron Card néven kedvezménykártyát vezet be július 1-jétől az önkormányzat a város állandó lakóhellyel rendelkező lakói részére. A kártyák a kiváltástól számított egy évig lesznek érvényesek.

Az okostelefonra is letölthető kártyától az önkormányzat azt várja, hogy növekedjen a forgalom a városi szolgáltatóknál és erősödjön a helyi közösség. A kártyát kortól függetlenül bárki kiválthatja, és azzal 10-50 százalék közötti kedvezményeket kaphat a szolgáltatóktól.

A kártyával július 1-jétől kedvezményesen lehet jegyet váltani egyebek mellett a Soproni Múzeumba, a Lővér Fürdőbe, a Fertőrákosi Témaparkba és a Soproni Szimfonikus Zenekar koncertjeire. Kedvezményt kapnak a férfi és női kosárlabdacsapat éves bérleteinek megváltásakor, a felszíni parkolás éves árából, de olcsóbb lesz a kártyával a házasságkötés is.

A programhoz bármelyik soproni vállalkozás csatlakozhat, és abban bízik, hogy a kedvezménykör bővülni fog. Az önkormányzat tervezi, hogy hasonló mintára a turisták számára turisztikai kártyát vezetnek be.

A kártyák a kiváltástól számított egy évig lesznek érvényesek. Ez év végéig kedvezményes áron lehet megvásárolni a Szent György utcai Tourinform irodában, vagy a soproncard.hu honlapon.

MTI / Fotó: sopronivizmu.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.