dunántúli fürdőtúra bükfürdő sárvár zalakaros

Féláras fürdőtúra – Bükfürdő, Sárvár, Zalakaros

Az érintett fürdők egy igazán különleges túrára invitálják  vendégeiket, ahol megismerhetik a Dunántúl három népszerű gyógy-, strand- és élményfürdőjét: a Bükfürdő Thermal & Spa-t, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt, valamint a Zalakarosi Fürdőt. Kitartásukért a túra végén jutalomban részesülnek: 50% kedvezményt kapnak a teljes árú, fürdőt és szaunát is tartalmazó napijegyekből.


Vásárolja meg mindhárom fürdőben a teljes árú napijegyet (Bükfürdőn és Sárváron a fürdő napijegyet szaunával, Zalakaroson a komplex napijegyet) és gyűjtse be az érte járó pecséteket. Ha megszerzi mindhárom pecsétet, nincs más dolguk, mint bemutatni a három fürdő egyikének pénztárában, ahol a füzetet leadva jogosult lesz a kedvezmény igénybevételére!

Gyűjtési időszak: 2019. június 1-augusztus 31.

Beváltási időszak: 2019. szeptember 1-december 23. (kivéve 2019. október 23-november 3. között), a kapacitás függvényében.

A játékban csak 18. életévüket betöltött, felnőtt napijegyet vásárló személyek vehetnek részt. Egy belépőjegyért egy pecsét jár, egy gyűjtőfüzet pedig csak egy kedvezményes belépő vásárlására jogosít a kiválasztott fürdőben, egy alkalommal. Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

dunántúli fürdőtúra bükfürdő

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.