római szabadstrand plázs

Nyit az ingyenes Római-parti Plázs

Az Óbudai Nyár keretében június 30-án újra megnyit a Római-part közkedvelt szabadstrandja, a Plázs, ami augusztus 20-ig várja a fürdőzni vágyókat.

A Római-part szabadstrandja már harmadik éve várja a víz szerelmeseit, és ami nagy előnye, hogy nagyjából ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint egy rendes, belépős strand: ingyenes ivóvíz, mosdó-, pelenkázó- és zuhanyzóhasználat, színes napágyak, kerékpártárolási lehetőség, folyamatos vízminőség-ellenőrzés, UV-sugárzás és vízhőmérséklet-jelentés, vízimentő-szolgálat, éjszakai őrzés, mindez pedig természetes környezetben, tiszta, gondozott és biztonságos partszakaszon. A Római-parti Plázst a Kossuth Lajos üdülőpart 15–17. szám előtti részen találjuk.

római parti plázs szabadstrand
Római szabadstrand Facebook

A kijelölt területen csak a szigorú biztonsági előírásokat betartva szabad fürdeni, és csak a 120 centiméteres vízmélységet jelző bójasoron belül

Forrás: obudainyar.hu

Címlapkép: Római szabadstrand Facebook

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.