Hotel Bonvino Badacsony

Négycsillagos wellness szállodák a Balaton környékén

Ha a Balaton körül keresünk négycsillagos szállodát, akkor érdemes olyat választani, amely minőségileg kivételes szolgáltatásokat nyújt és árban is megfizethetőek. A szállodák többsége wellness szolgáltatások is kínál, sőt, van, amikor a csomag részét is képezik.

A balatoni négycsillagos wellness szállodák áráért lehet, hogy külföldön is lehetne nyaralni, de ha a Balaton közelségéhez ragaszkodunk, akkor csak belföldön keresünk nyaralási ajánlatokat.

A tó körül lévő szállodák minőségileg tényleg megállják a helyüket, és bátran nevezhetőek négycsillagosoknak is.

Fontos figyelembe venni azt is, ha különleges panorámával rendelkezik a szálloda, vagy ha saját strandja van a Balatonnál. Egy ilyen szálláshelyen garantáltan felejthetetlen nyaralásban lehet részünk.

De lássuk csak, hogy a szakértők szerint melyek a legjobb négycsillagos wellness szállodák?

A Hotel Residence Siófokon azért különleges, mert teljesen felújított, luxus minősítéssel rendelkező szálláshelynek számít. Csendes környezetben helyezkedik el, és a parttól csupán száz méterre fekszek. A személyzet is nagyon kedves, és lesik a vendégek kívánságait.

Talán a második helyre sorolható be a Hotel Bonvino Badacsonyban. Rendkívüli wellness részleggel bír, és ínyenc falatokkal várják a vendégeket. Nagyszerű választás gyermekes családok számára is.

A legnépszerűbb négycsillagos wellness szállodák közé sorolható a Hotel Zenit Vonyarcvashegyen. A szálloda modern kialakítása mellett csodaszép kilátásával hódít. Gyönyörű wellness részleggel várja a pihenni vágyókat.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.