Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdő

Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdő remek csomagajánlatokkal

A szabadnapokat és szabadságot érdemes az otthontól távol eltölteni. Itt pedig nem a külföldi utakra kell gondolni, ami elvesz egy fél vagy teljes napot. Olyan helyre kell elmenni, ami nincs túlságosan messze, mégis kiszakít a szürke, munkával teli hétköznapokból.

Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdő remek kényeztető

Tökéletes helynek bizonyul a Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdő, az a háromcsillagos szálloda, ami 2006-ban az Idősbarát Szálloda címet is megkapta. Egész Európában elismert a Bük gyógyvize, aminek jótékony hatásaiért nagyon sokan felkeresik.

A Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdő berendezése olyan színvonalas, hogy messze túlmutat a 3 csillagos szállodák nívóján. A szálloda közvetlen szomszédságában található a fürdő, ami egy folyosó köt össze. A kényelmes pihenés mellett, ízletes falatokat kóstolhatnak meg a vendégek, természetesen a menü úgy van összeállítva, hogy a vegetáriánusok is bátran voksolhatnak ezen szálloda mellett.

A látványkonyha is adott. Lobby-bárba kellemes hangulatú beszélgetéseket lehet folytatni, a szépségszalonba profi szakemberek várják és wellness részleg medencével, pezsgőfürdővel, szaunával, gőzfürdővel kényezteti a kedves vendégeket.

A csodálatos parkban nagyokat lehet sétálni, de lehetőség van grillezni és szalonnát is sütni. A mozgást igénylőknek a kosárlabda-pálya, az asztalitenisz szintén a rendelkezésükre áll. Az emeletek közötti közlekedést lift könnyíti meg. A szobákat pótágyazni is lehet, amennyiben erre igény mutatkozik. Aki egy kicsit távolabbra is elmenne, annak a szálloda kerékpárkölcsönzést is biztosít, amivel felfedezheti a környék szépségeit.

Különféle akciós csomagokkal teszik még vonzóbbá a Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdő szolgáltatásait, amivel nemcsak pihenni van lehetőség, de mindez kedvezményesen tehető.

A földszinten ajándékbolt is üzemel, ahol beszerezhetünk különféle apró szuveníreket az otthon maradt szeretteinknek, barátainknak vagy saját magunknak emlékbe, de olyan termékek is, amit pótolhatunk, ha otthon hagytuk volna, mint például kozmetikumok vagy éppen ruházati cikkek.

Az árak egyáltalán nem magasak, éppen ezért élni kell a lehetőséggel és minél hamarabb lefoglalni a Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdő valamelyik szobáját.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.