Módosul a makói Hagymatikum nyitvatartása

A Hagymatikum új vezetése a lehetőségekhez képest a korábbiaknál is jobban igyekszik a helybeli, főként a bérletes vendégek kedvébe járni.

Az új vezetés a lehetőségekhez képest a korábbiaknál is jobban igyekszik a helybeli, főként a bérletes vendégek kedvébe járni – mondta el tegnap sajtótájékoztatóján a makói Hagymatikum egy hónapja megválasztott igazgatója, Nagy Nándor.

Miután a váltást követően fórumra hívták a törzsvendégeket, több észrevételüket megszívlelték. Ennek eredménye többek között, hogy bővül a tanuszoda nyitva tartása: mostantól a hét minden napján fogadja a vendégeket reggel 8-tól este 8-ig. Ez a fürdőt gazdaságilag csak kevéssé terheli meg, hiszen a nagymedencét a hétvégén a főbejárat felől lehet majd megközelíteni. Módosul a gyógyászati részleg nyitva tartása is. Már reggel 8-tól fel tudják venni a páciensek a kezeléseket egészen este 7-ig, illetve a medencefürdőt háromnegyed 8-ig. Erre a változtatásra azért volt szükség, mert a gyógyszolgáltatások iránti igény felfutóban van, már várólisták is kialakultak. Emellett várható, hogy január elsejétől a Hagymatikum teljes nyitvatartási rendje megváltozik. A fürdőben addig is többféle akcióval, programmal várják majd a vendégeket.

forrás ÖS

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.