Óriási kedvezmények a Hagymatikumban decemberben

A Hagymatikum Fürdőbe már beköszöntött a karácsonyi hangulat! Ahogy a mondás is tartja: jobb adni, mint kapni – így az ünnep alkalmából a fürdő szeretné megajándékozni kedves vendégeit számos akcióval, kedvezménnyel!

Hagymatikum, feltöltődés

A Mikulás a Hagymatikumba december 7-én, pénteken érkezik, természetesen zsákjában sok-sok finomsággal és remek programokkal! Többek között bikini-bemutatóval, zenés-táncos műsorral, ezt követően pedig vízidisco lesz éjfélig az élmény-medencetérben!

Egy korábbi akció szlogenje az volt, hogy „gyermeknek lenni jó, főként a Hagymatikumban”. Ez igaz a mindennapokra, és különösképpen a téli szünetre, hiszen a szünidő alatt, 2012. december 22. és 2013. január 2. között minden 14 éven aluli gyermek ingyenesen látogathatja a fürdőt. Ezen kívül pedig sok-sok meglepetés várja a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt.

A kistérség lakosaira is gondoltak, ők december 1–31. között 30% kedvezménnyel válthatják meg fürdőbelépőiket.
A kedvezmények sora itt még nem ért véget! Nem tudja, hogy mit vegyen szeretteinek Karácsonyra? Tegye a karácsonyfa alá a Hagymatikum meglepetéseit! Ajándékozzon pihenést és felhőtlen örömöt családtagjainak óriási árengedménnyel!

Csomagajánlataik az itt következők, melyeket a fürdő pénztárában vásárolhatnak meg.

Téli feltöltődés – 1 fő részére szaunával kombinált belépő, 30 perces svéd/aroma/peeling masszázs, ebédkupon 8900 Ft helyett 5000 Ft-ért.

Keleti kényelem – 1 fő részére szaunával kombinált belépő, Holt-tengeri sós fürdő aromaolajokkal dúsítva vagy Kleopátra-fürdő, ebédkupon 8900 Ft helyett 5000 Ft-ért.

Borban az igazság – 1 fő részére szaunával kombinált belépő, vörösboros fürdő szőlőmag-olajjal és egy pohár száraz vörösbor, ebédkupon 9100 Ft helyett 6000 Ft-ért.

Harmónia és energia – 1 fő részére szaunával kombinált belépő, 60 perces lávaköves masszázs, ebédkupon 11400 Ft helyett 7000 Ft-ért.

Hagymanó családi csomag – családi jegy 2 felnőtt + 1 gyerek részére, 1 fő részére 30 perces svéd/aroma/peeling masszázs, ebéd kupon az egész családnak és 1 plüss Hagymanó 15490 Ft helyett 8000 Ft-ért.

Látogassanak el a Hagymatikum Fürdőbe, töltődjenek fel sok-sok pozitív élménnyel, hogy kipihenten, vidáman kezdődhessen a 2013-as esztendő

forrás ÖS

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.