Megújult a sárvári Harmónia Termál Hotel

A fejlesztés eredményeként a szálloda családbarát szolgáltatásai bővültek, egy új épületben wellness részleg épült, infra, és finn szaunák, élményzuhanyok, gőzkabin és masszázsmedence, emellett sószoba fogadja vendégeket, valamint egy játszószobát létesítettek.

Sárvár Harmónia Termál Hotel

Uniós támogatásból újult meg Sárváron a Harmónia Termál Hotel – közölte Lakosi Gyula, a szállodát üzemeltető gazdasági társaság cégvezetője.

A szálloda turisztikai célú fejlesztésére több mint 133 millió forintos támogatást nyertek el az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretében, amelynek felhasználásával 300 millió forint összértékű beruházást hajtottak végre.

Az 1991-ben épült, korábban Thermal Hotel Pelikán néven ismert szálloda már 20 éve fogadja a vendégeket, a 2004-ben megépült Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő szomszédságában – közölte Lakosi Gyula.

A fejlesztés eredményeként a szálloda családbarát szolgáltatásai bővültek, egy új épületben wellness részleg épült, infra, és finn szaunák, élményzuhanyok, gőzkabin és masszázsmedence, emellett sószoba fogadja vendégeket, valamint egy játszószobát létesítettek – sorolta.

A megépült új szárny teljesen akadálymentes, helyet kapott benne egy 80 fős konferenciaterem is – fűzte hozzá. Fodrász, kozmetikus, pedikűr-manikűrös is működik a hotelben.

A beruházással öt munkahely megtartása mellett további hat új létesült – hangsúlyozta a cégvezető.

forrás MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.