Ellipsum élmény- és Strandfürdő miskolc

Különleges programokkal nyitja meg az őszi szezont a miskolci Ellipsum Élményfürdő

Exkluzív programokkal várja az érdeklődőket október 16-án az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő: Kállay Saunders Andrással, Voksán Virággal, Veréb Tomival is találkozhatnak az Ellipsum Garden és éjszakai fürdőzés résztvevői, de kipróbálhatják a Mercedes elektromos autóját, minőségi gasztronómiai fogásokat kóstolhatnak és családi nyereményjátékokon is szerencsét próbálhatnak azok, akik ellátogatnak szombaton Miskolctapolcára.

A kötelező karbantartási munkálatok és garanciális javítások miatti zárva tartást követően különleges programokkal nyitja meg őszi szezonját október 16-án az Ellipsum Élményfürdő. Nappal az ingyenesen látogatható Ellipsum Garden gasztronómiai és zenei esemény, este pedig rendhagyó éjszakai fürdőzés kínál nagyszerű őszi programot.

A minőségi gasztronómiai fogások és könnyed zenei programok egyvelegét interaktív gyermekfoglalkoztató, tűzzsonglőrök előadása és fényfestés is színesíti az Aradi sétányon. A látogatók egyúttal megismerkedhetnek az elektromos autókkal is a fürdő parkolójában a Miskolci Villanyautós Találkozón, és tesztvezetésen is részt vehetnek.

A streetfood ételek, kávékülönlegességek, pálinkák, kézműves sörök és bükki borok mellett a gyerekes családokat Macifröccs falatozó várja. A könnyed dallamokat az Ellipsum Brass Band, Szécsi Viki&Vízi Viktor, Latin Projekt és Veréb Tomi viszi színpadra. Érdemes szerencsét is próbálni, hiszen a Miskolc Holding nem csak hasznos információkkal, hanem szerencsekerékkel is részt vesz az eseményen, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára.

A 12:00 órától kezdődő nappali programokat 20:00 órától rendhagyó éjszakai fürdőzés követi: Kállay Saunders András akusztikus koncertje és Dj Flower aka Voksán Virág bulija biztosítja a fergeteges hangulatot az Ellipsumban. Az éjszakai  fürdőzés belépővel látogatható, ami akár elővételben is megvásárolható.

Az esemény elérhető az Ellipsum Élményfürdő Facebook oldalán.

Az Ellipsum Garden és Villanyautós találkozó napközbeni rendezvény ingyenesen látogatható az Aradi sétányon és a fürdő parkolójában.  Az Ellipsum Élményfürdő nappali nyitvatartása október 16-án: 10:00-18:00. Az éjszakai fürdőzésre külön jegy megváltása szükséges, elővételben online vagy az esemény napján a helyszínen. Kapunyitás 20:00, medencék zárása 01:00.

Forrás és fotó: minap.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.