Kaviczky hévízi tó iszap termékek

Kaviczky: a megszépítő Hévíz-tó iszapja és vize

Számos cég hasznosítja a magyar gyógyvizet vagy a természetes anyagok, növények erejét gyógyászati vagy kozmetikai célra. A most bemutatásra kerülő prémiumkategóriás termékcsalád megteremtője Kaviczky Ágnes, egy francia kozmetikai vállalatnál dolgozva sajátította el a szakma titkait és ismerte fel, hogy az emberek egyre jobban igénylik a természetes termékeket. Ekkor határozta el, hogy megalkotja saját márkáját.

Teljes termékcsalád született meg 28 készítménnyel. A kozmetikumok bázishatóanyaga a Hévízi-tó vize és iszapja, természetes gabonakivonatok és biológiai tisztaságú illóolajok. Ezek kombinációjából jött létre a minden termékben megtalálható, különleges összetevő a Pannon Formula PFTM. A gabonában levő fitoösztrogének csodálatos hatással vannak a nők bőrére. Illóolajokat illatosításhoz és vivőanyagként hasznosítják. Jó tudni: például a levendulát a Pannonhalmi Apátságtól szerzik be.

A hévízi tó iszapja közismert a gyógyításban, viszonylag még kevesen tudják, hogy az iszapok milyen hatékonyak a szépségápolásban. Ugyanis a bőrt méregtelenítik, regenerálják és a finom ráncokat halványítják, nem mellékesen gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásúak.Ma már több, mint 50 termékük van forgalomban, melyek mindegyike mentes szintetikus tartósítószertől, illatanyagtól és színezéktől. Szállodák, day spa-k, itthon és külföldön alkalmazzák kezelésekhez.

itthon.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.