Cserkeszőlő gyógyfürdő

Észak-alföld a gyógyvizek hazája

A SPA és Wellness hazájaként ismert Észak-alföldi régió a hűvösebb időkre is kellemes időtöltést kínál. Közel harminc termálvizes fürdő közül válogathat kedvére, amelyekben gondoskodhat egészsége megőrzéséről, kezeltetheti reumatikus- és mozgásszervi problémáit, helyreállíthatja jó közérzet, oldhatja a felhalmozódott stresszt, vagy egyszerűen csak kényeztesse testét-lelkét!

A gyógyvíz a természet patikájának egyik legősibb és legértékesebb kincse. Az orvostudomány fejlődése mellett, szerencsére napjainkban sem kell mellőznünk a természetes gyógymódok áldásos hatásait. Ellenkezőleg! Az egészségtudatos életmód kialakításában a természetes anyagoknak kiemelkedő jelentőségük van. A víz, és így a gyógyvíz, mint az ember legfontosabb lételeme egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, hiszen rohanó világunkban különösen felértékelődik a nyugalom iránti vágy. Vízben „ejtőzve” könnyed a mozgás, elernyednek az megfáradt izmok, lazíthat a megterhelt gerinc, a kopott porcokról is megfeledkezünk. Hatványozottan igaz ez a gyógyvizekre, hiszen a bennük rejlő ásványi anyagok a meleg hatására kitágult bőr pólusain keresztül felszívódva kifejthetik további, jótékony hatásukat. A vérkeringésbe bekerülve javítják az immunrendszert, fokozzák a nyirokkeringést, és gyógyító folyamatokat indítanak meg szervezetünkbe. A termálvízben végzett lassú mozgás a lélekre is kiváló hatással van. A kellemesen meleg környezet segít az ellazulásban, oldja a bennünk lévő feszültséget, feledteti mindennapi gondjainkat.

Észak-alföld fürdői

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.