RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő szauna

Kapcsolódjon ki a Nemzetközi Szaunamester Verseny győri fordulóján!

A Sauna Herbal Cup nemzetközi szaunamester verseny magyar fordulóját október 27-29. között rendezik meg Győrben, az RQ Vízi élménypark és gyógyfürdő japán stílusú szaunavilágában. A rendezvény különlegessége, hogy a zsűrin kívül a programra jegyet váltó fürdővendégek is részt vehetnek a szaunaszeánszokon. 

A Sauna Herbal Cup egyike a két nagy presztízsű nemzetközi szauna versenysorozatnak (a másik a szaunamester világbajnokság). A sorozat nemzeti fordulókból áll, ahonnan a győztesek indulási jogot szereznek a nemzetközi döntőbe. A magyar fordulót október 27-29-én rendezik Győrben, a RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő különleges, japán stílusú szaunavilágában.

A versenyre a szaunamesterek egy relax herbál programmal készülnek, melyet a szaunában adnak elő. Ez a szaunamester, a téma, az illat, a zene, a természetes anyagok, a legyezéstechnika és a hőemelés harmonikus egységének a csodás élményéről szól, ahol nem csak illóolajokat, de friss gyógynövényeket, füstölőket, és sok más természetes anyagot is használnak a mesterek a legteljesebb szaunaélmény érdekében – tájékoztatta a turizmus.com-ot a versenyt szervező Aufguss.hu.

A szaunán kívül a gőzkabinban is várják a versenyzők a vendégeket egy összetett bőrápoló programmal, különleges bőrápoló anyagokkal. Itt a természetes anyagok kombinációnak különféle egészségtámogató hatása van középpontban.

Minden szaunaprogram közönség előtt zajlik, sőt, a vendégek szavazatai alapján közönségdíjat is nyerhetnek a mesterek.

Magyarországon kívül Svájc, Szlovákia, Ausztria, Belgium, Norvégia, Hollandia, Dánia, Olaszország, Lengyelország, Németország rendez nemzeti fordulókat. A versenyzők – akik országuk legjobb szaunamesterei – mindenhol különleges peeling szertartásokat tartanak gyógynövények, füstölők, különleges illóolajok felhasználásával. Az idei versenyre 17 magyar induló nevezett, ők érkeznek október utolsó hétvégéjén Győrbe – írja a nalunk.ujszo.com.

Jegyek kaphatók a recepción vagy online foglalhatók az https://rqvizielmenypark.salonic.hu/ oldalon helyszíni fizetéssel.

A belépőjegy tartalmazza a teljes fürdő és szaunavilág használatát, valamint 5 programon (2 verseny program, 2 különleges/kiegészítő program és 1 gőz program) történő részvételt.

Fotó: rabaquelle.hu

 

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.