Rába Quelle élményfürdő

Vízi élményparkká alakul a Rába Quelle Gyógy-, Termál-, és Élményfürdő

Az ország legnagyobb fürdőfejlesztése zajlik Győrben, a munkálatok 2021. januárjában kezdődtek, a vízipark átadásának tervezett időpontja 2023. Több mint 21 milliárdból tematikus élmény-gyógy-wellness fürdőkomplexum jön létre, de a fürdővendégek számára a gyógyászat addig is nyitva tart, a szolgáltatások zavartalanul igénybe vehetők.

Megkezdődött a Rába Quelle Gyógy-, Termál-, és Élményfürdő rekonstrukciója és bővítése. A fejlesztés magában foglalja többek között a meglévő fürdőépület rekonstrukcióját, új épületszárnyakkal való kibővítését, valamint a strand tematikus vízi élményparkká történő átalakítását korszerű medencékkel és látványos élményelemekkel. Az egyedi, „Hungarikum” tematika révén, olyan élmény-gyógy-wellness fürdőkomplexum jön létre, amely minden meglévő és leendő fürdővendég számára tökéletes kikapcsolódást nyújt majd.

A kormány a Modern városok programban 21,3 milliárd forintot biztosít a korszerűsítésre.

A fürdő megnyitásáig az RQ Fizioterápiás Centrum, a gyógyászat nyitva tart, a szolgáltatások zavartalanul igénybe vehetők.

Fotók az építkezésről:

Rába-Quelle-győri-fürdő-felújítás

Rába-Quelle-győri-gyógyfürdő-felújítás

Rába-Quelle-győri-strandfürdő-felújítás

Rába-Quelle-győri-termálfürdő-felújítás

Fotók: MTI/Krizsán Csaba

Címlapkép: rabaquelle.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.