Lupa tó lupa-tó

Ingyenes gyereknappal indul a strandszezon a Lupa Beach-en

Május 28-án nyit a Lupa Beach Budakalász határában, ahol ingyenes gyereknappal indul be a strandszezon. Itt sem mi tudjuk megúszni áremelés nélkül, viszont komolyabb kedvezményekkel várják a látogatókat, a gyerekeknek pedig egész nyáron ingyenes lesz a Budakalász határában lévő strand.

A jelentősen dráguló költségek miatt mi sem tudjuk megúszni áremelés nélkül, viszont a családosoknak, akiket az árak növekedése a legjobban érint, még ebben a nehéz helyzetben is szeretnénk komolyabb kedvezményt adni

– mondta el a Lupa Beach alapítója, Gerendai Károly.

Az idei szezonban a 12 év alatti gyermekek számára végig ingyenes lesz a Lupa. A 12 és 18 év közti, valamint a 60 év feletti korosztály kedvezményes áron veheti igénybe a strand szolgáltatásait. A szentendrei és budakalászi lakcímkártyával rendelkezők pedig 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt. Aki pedig a munka után vágyik egy kikapcsoló csobbanásra, az 16 órától már jelentős engedménnyel válthat sunset jegyet – jelentette be szintén Gerendai Károly.

Május 28-án gyereknap alkalmából számos program várja a Lupán a családokat: lesz többek között Ninja Warrior akadálypálya, lézerharc, kincskeresés, íjászat és célbalövés. Ha már az időjárás is kedvez, a fiatalok kipróbálhatják a vízi kalandparkot, a vitorlázást és SUP-olást, és suhanhatnak az Óriásbanánon, ahogy strandröplabda, strandkézilabda, tollas és petanque is lesz.

Gerendai Károly arról is beszámolt, hogy a tavalyi év végletes időjárása kedvezett a hínár elburjánzásának, idén azonban, a szezonnyitás előtt sikerült a hínárhelyzetet megnyugtatóan megoldani, így a Lupa vize továbbra is tiszta, amelynek minőségét folyamatosan ellenőrzik.

Forrás: turizmusonline.hu

Fotó: MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.