utazó

Hordozható szórakozás: hogy az élményt magaddal vihesd

Szórakozás útközben? Lehetséges!

Bár mindenki máshogy szereti eltölteni az idejét, és már is keres, ha az online térben elérhető kikapcsolódási formák között kutakodik, azért vannak olyan lehetőségek amelyek kifejezetten népszerűek manapság. A 21. század vívmányai mellett pedig nehezen tudnánk unatkozni.

Ma már ráadásul azt mondhatjuk, hogy nincs olyan amit telefonon ne tudnánk elérni. Legyen online sportfogadás vagy videojáték, ha éppen kedvünk van, bármikor és bárhol elérhetjük, ahogy bármi mást is, ami csak eszünkbe juthat.

Szerencsejáték és sportfogadás

Amennyiben érdekel a kaszinók világa, vagy szívesen fogadnál a kedvenc meccseidre, ma már több száz elérhető felületet találhatsz erre a célra, akár letölthető alkalmazás formájában is. A legnépszerűbb weboldalak pedig manapság már egy igazán minőségi formában kínálnak erre lehetőséget.

Ezen kívül, az online kaszinók világa sok dologban is felülkerekedik a személyesen látogatható kaszinókon. Kaphatsz bónuszokat, résztvehetsz tornákon ahol szinten kedvezményeket kaphatsz, ahogy már az minőségi ügyfélszolgálat kérdése is alap mindenhol.

Így tényleg azt mondhatjuk, hogy a kényelmi kérdésekben sokkal kielégítőbb is lesz a játékmenet mintha normál kaszinóban kezdeményeztél volna befizetést.

Mit ajánl egy online kaszinó?

Természetesen attól függően változik, hogy melyik app fog tetszeni, hogy mit keresel egy kaszinóban és hogy milyen játékok és funkció érdekelnek, de azért van pár olyan jellemző tulajdonság amire érdemes figyelni. Ezek olyan jellemzők, amelyek alapján a játékosok besorolják a weboldalakat, így kiemeli azokat a kaszinókat amelyeket a játékosok a legjobbnak gondolnak.

Bónuszok és kedvezmények

Az első, és – általában az egyik legfontosabb is – a minőségi kaszinók ismervei listán a bónuszok kérdése. Ezek előfordulhatnak befizetési extraként, visszatérítési kedvezményként de akár ingyenes bónuszpénzként is, így amennyiben új vagy a szerencsejátékok világában, és szeretnéd kipróbálni érdemes ezeket előtérbe helyezni. A legtöbb esetben 100 – 200 ingyenes pörgetésre, vagy akár 100% -os jóváírásra is számíthatsz ha minőségi kaszinóban ütöd el az idődet.

Legnépszerűbb kaszinó bónuszok:

 • Üdvözlő bónusz
 • Befizetési bónuszok
 • Visszatérítési kedvezmények
 • Ingyenes pörgetések

Sokszínű fizetési mód

A fizetési módok kérdése szintén nagy hangsúlyt kap általában a játékosok között. Ha például befizetést szeretnél kezdeményezni, általában több mód közül is választhatsz, de kaszinónként eltérő feltételek mellett. Nem mindegy például, hogy lehetőséged van -e kártyás fizetésre ha nem rendelkezel e pénztárcával, ahogy az sem, hogy mekkora minimum befizetési limittel kell majd számolnod.

Népszerűbb fizetési lehetőségek a magyar játékosok körében:

 • Visa
 • Mastercard
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Neosurf
 • Bitcoin
 • Ethereum

Elérhető funkciók

Attól függően, hogy milyen játék érdekel, és milyen lehetőségeket keresel, változhat egy adott kaszinóban az aránya azoknak a funkcióknak, ami valóban tetszeni is fog. Ha például tudod magadról, hogy a nyerőgépeken kívül a sportfogadás is érdekel, érdemes olyan felületet választanod ahol mindkettő elérhető, de ha inkább pókereznél, akkor is fontos hogy hány elérhető asztal közül választhatsz, és azokhoz milyen tét mellett tudsz beülni.

Sportfogadás tekintetében egy fontos kérdés az is, hogy melyik sportág kelti fel igazán az érdeklődésedet, mert bukmékere válogatja hogy naponta mennyi sportfogadási ajánlat közül választhatsz. Az ajánlatok között viszont megtalálhatsz minden népszerű és kevésbé keresett sportágat, így válogathatsz a foci, tenisz, F1 és akár az e sport ajánlatok között is.

Legnépszerűbb kaszinójátékok:

 • Nyerőgépek
 • Póker
 • Rulett
 • Baccarat
 • Blackjack

Élő osztós játékok és az élő sportfogadás

Ha te is imádod a hagyományos, személyesen látogatható kaszinók adta élményeket és az emberi interakciót, az élőben elérhető osztós játékok kérdésére is gondolnod kell. Manapság viszont már telefonról is lehetőséged lehet bekapcsolódni. Ebben az esetben a világ bármely pontjáról becsatlakozó játékossal felveheted a kapcsolatot, és te irányíthatod a játékot a chatben beírtak alapján, amire választ is kapsz egy kamerán keresztül az osztótól.

Ezzel szemben az élő sportfogadás ma már azt is jelentheti egy minőségi kaszinó felületén, hogy élőben követheted a meccset a bukméker felületéről, de ha ez a funkció nem is elérhető akkor is azonnali frissítések mellett láthatod mennyit nyertél – vagy épp vesztettél.

Telefonos appok és játékok

Ha a kaszinók adta izgalmak nem is, de más, telefonról és útközben is elérhető lehetőség érdekel, megannyi más közül választhatsz még. Attól függően hogy Android vagy iOS készülékkel rendelkezel – bár változik a lehetőségek listája – mégis ezernyi játék, nyelvtanulási és tanulási app vagy egyéb más nagyszerű szórakozást nyújtó applikáció közül választhatsz.

A legnépszerűbbek ráadásul ingyenesen letölthetőek a telefonod könyvtárából.

És mit ígér a jövő?

Ha ez nem lenne elég, a technológia az elmúlt években óriási sebességgel fejlődik, így ami ma újnak minősül jó eséllyel pár 10 év múlva szinte kőkorszaknak fog tűnni.

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.