tamási thermal spa jakuzzi

Hétvégén újranyit a leégett Tamási Termálfürdő

2022. január 29-én, szombaton 10 –kor részlegesen megnyit a Tamási Termálfürdő, amelyet múlt év novemberében egy tűzeset miatt kényszerűen bezártak.


A részleges nyitás azt jelenti, hogy a fürdő szaunavilága teljes kapacitással (minden nap különféle szauna felöntésekkel, a szaunamesterek a hét minden napján programokkal várják a vendégeket), illetve az egyik kültéri, harmincnyolc fokos termálvizes medencével és természetesen vendéglátással kiegészülve fog üzemelni az épület tényleges helyreállításáig.

A tamási önkormányzat jelentős fejlesztésekre pályázott a fürdővel kapcsolatban, és annak előkészítésére pedig támogatást nyertek 2020 decemberében. Közbeszerzési eljárás zajlik a kivitelező kiválasztására. Ismertették: tekintettel arra, hogy a fejlesztések érintik a végleges helyreállítással érintett részeket, így a fejlesztési beruházás és a helyreállítás egy időben történik majd.

A helyreállítási munkálatok eredményeképpen várhatóan már az idei évben a termálfürdő a korábbi teljes szolgáltatási körrel fogadhatja vendégeit, 2023-tól pedig a fejlesztés során megvalósuló új élményelemekkel.

Forrás: teol.hu

Fotó: tamasifurdo.com

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.