El Arenal Mallorca

El Arenal

Az El Arenal nagyjából 9 kilométer távolságra található C’an de Pastilla-tól, különösen a fiatal turisták körében népszerű üdülőhely. A sziget legkedveltebb riviérája gyakorlatilag több, egymással összeérő településből áll. A fővárostól alig pár kilométerre fekszenek, és a repülőtér is könnyedén megközelíthető. A Palma-öbölben található üdülőtelepülések közül az éjszaki élet kedvelői általában Magaluf és El Arenal nyaralóhelyeket részesítik előnyben.

A pálmafákkal szegélyezett finom fehér homokos partszakaszon rengeteg szolgáltatás található, szállodák, éttermek és szórakozóhelyek hatalmas választéka érhető el. A partszakasz kifejezetten alkalmas a vízi sportokhoz is.

El Arenal Mallorca

Az üdülőtelepülés közelében van Mallorca legnagyobb vizes vidámparkja az Aqualand, amely kifejezetten népszerű a kisgyerekes családok körében.

El Arenal szállás

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.