liszt-ferenc-repülőtér

Ekkortól tervezik az újraindulást a légitársaságok

A koronavírus-járvány miatt földre kényszerült a legtöbb légitársaság személyszállító flottája, a korábbi járatoknak csak a töredéke közlekedik.

A kivételek közé tartozik a Wizz Air, amely Budapestről Bázelbe, Londonba, Eindhovenbe, Stockholmba, Dortmundba és Barcelonába indít járatokat, a Belavia, amely továbbra is közlekedik Minszk és Budapest között, továbbá a Qatar Airways, amely továbbra is repül Dohába – olvasható a turizmus.com-on.

A Ryanair és a British Airways szintén megtartott néhány járatot London és Budapest között.

A foglalási rendszerekből az látszik, hogy az Emirates május 21-től indíthatja újra a Budapest-Dubaj közötti járatát.

Több nagy társaság is május végén, június elején tervezi újraindítani járatait. Nem számít június előtti újraindulásra a Ryanair sem, amely flottájának 90 százalékát leállította.

Az EasyJetnél sem tudják, mikor repülhetnek újra a gépeik, de az biztos, hogy április végéig nem foglalhatók a járatok. Velük ellentétben a Jet2 már jelezte, hogy június 17-től újra közlekednek.

Forrás: turizmus.com / uzletem.hu

Fotó: MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.