mezőkövesdi Zsóry Gyógy és Strandfürdő szabadtéri nosztalgia gyógymedence

Ekkor nyitnak a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye fürdői

Nyílnak a hazai fürdők, köztük a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyeiek is a következő hetekben, így teljes kapacitással működnek majd a kül- és beltéri medencékkel együtt. Ózdon is nyit a strandfürdő, amely a korábbi évek gyakorlatait folytatja: ezúttal is június 1-jétől várja a vendégeket. Az idei pontos árakat még nem tudták megmondani a fürdő munkatársai – adta hírül a boon.hu.

A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő termálfürdőrésze egész évben üzemel, azonban a fürdő teljes kapacitással június 10-én működik majd, amikor megnyitják a kaland-, illetve az élménymedencét is.

„Jelenleg 4 ezer forint egy felnőtt-, egész napos belépő ára, de némi drágulást várunk, nagyjából olyan 10 százalékot” – mondta a lapnak az egyik dolgozó. Hozzátette: továbbra is élnek azok a kedvezmények, amelyek szerint 14, illetve 17 órától kedvezményesebb áron léphetnek be a fürdőzők.

Vannak, akik már nyitottak 

A mezőkövesdi Zsóry fürdő már április elején kinyitott. A sárospataki Végardó Fürdő a szabadtéri termálmedencéjét már április 29-én megnyitotta, a csúszdás élménymedence nyitása még májusban várható, az úszó- és tanmedence sátorbontás utáni nyitása várhatóan június elsején lesz. A gyermekmedence információk szerint az időjárás függvényében június közepén nyit.

Címlapkép: Mezőkövesdi Zsóry Gyógy és Strandfürdő szabadtéri nosztalgia gyógymedence

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.